Annonce
Læserbrev

Debat. Jeg har rig erfaring med moderne valgkamp

Annonce

Kære medlemmer,

Jeg ønsker at blive hele Vardekredsens folketingskandidat. Kredsen fortjener at få en mand på tinge igen, der omsætter de mange Venstre-stemmer i kredsen til et lokalt mandat.

Jeg vil her udtrykke et par grunde til at stemme på mig d. 22 i Horne Hallen:

Der er flere veje til Christiansborg, og jeg har den største respekt for dem med mere erfaring end mig, men det er også vigtigt, at den borgerlige ungdom i Varde og resten af storkredsen er repræsenteret. Og min unge alder til trods, har jeg rig erfaring med moderne valgkamp fra Jakob Ellemanns kampagne, fra ledelsen i Venstres Ungdom og ved at lede VU’s nationale kampagne under Skolevalget, Folketingsvalget og EP-valget. Jeg ved, hvordan en god valgkamp skal føres! Og kampen for at få Varde tilbage på Borgen begynder d. 23. januar!

Jeg er vokset op i Ølgod ligesom min far. Min mor er fra Ansager. Jeg har arbejdet i Tistrup. Jeg har været aktiv i Varde og hele kommunen i Venstres Ungdom. For mig er det vigtigt, at kandidaten for Venstre Varde repræsenterer hele området lige fra Blåvand til Ansager.

Mine mærkesager vedrører hele kredsen: Hovedvej 11 skal blive til en 1+2 vej, realkreditinstitutterne skal igen ville låne penge til landdistrikter, der skal være bedre rammevilkår for vores turismevirksomheder, og så vil jeg kæmpe for vores gode, vestjyske kulturliv.

Varde fortjener et folketingsmedlem, som lokale kræfter altid kan tage fat i, og som føler sig forpligtet til Venstre i hele kommunen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Tanja har været sygemeldt med stress tre gange: - Jeg kan bedre holde til presset, når jeg arbejder hjemme

Kolding

Nyt forsøg i Kolding Kommune: Nu må Tanja og kollegaerne arbejde hjemme i op til tre dage om ugen

Annonce