Annonce
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

VisitRibes kontor på Torvet bør ifølge Inge Nielsen lukkes. I stedet skal den gamle banegårdsbygning bruges som velkomstcenter. Arkivfoto

Ribe: Vi skal værne om fortiden, mens nutiden skal udfordres. Hvis man brugte den gamle banegård som velkomstport til Danmarks ældste by, kunne man samle det hele "under en hat". Cykelturister, togrejsende og dem der kommer kørende kan komme ind og få inspiration og information om alt. Alt hvad der er af seværdigheder i Ribe og opland skal fylde væggene, og hvis velkomstcentret er lukket, så skal der være lystavler på facaden ud til gaden med alle de vigtige oplysninger som vagtlæge, politi, kort over hjertestartere.

Når vi er nogenlunde ovre coronakrisen, så må der tages fat for at stable det projekt på benene i Danmarks ældste by.

De lokaler, hvor turistkontoret ligger på Torvet, kan nok anvendes til noget, vi endnu ikke har i Ribe. Caféer er der nok af, og der må da være mennesker, der har fantasi og nye ideer. Foreninger og erhvervsliv må granskes. Hele året skal det være spændende at besøge byen.

Annonce

Jeg var den første guide i Ribe, og jeg har arbejdet med turister i 40 år ved siden af mit almindelige arbejde. Jeg bliver ved med at følge Ribes udvikling, og der venter store udfordringer for Esbjerg Kommune og vores by.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
EfB

En Esbjerg-dreng tjekker ud: EfB og Mathias Kristensen skilles efter denne sæson

Vejen

Tre storke spottet i Rødding

Annonce