Annonce
Læserbrev

Debat Plejehjemmene

Ældresagen havde sat Sundhed og Omsorgsudvalget´s medlemmer på dagsordenen, for at få uddybet budget beslutningerne, samt give mulighed for spørgsmål i det fremadrettede samarbejde ved et møde i Ældresagens lokaler i Esbjerg.

Et meget positivt tiltag.

Det faldt mig for brystet, at der var huller i basalviden om plejehjemmene for nogle af byrøddernes vedkommende, omend det er forståeligt, når man ikke har sin daglige gang på plejehjemmene.

Det sprang i øjnene, at der virkelig er behov for, at ansatte i plejecentrene målrettet klæder byrødderne bedre på, såfremt der skal ske en bedre udnyttelse af midlerne på områderne. Altså et mere eller mindre formaliseret samarbejde i det daglige.

Det kunne også ske ved, at byrødder i højere grad var med på en lytter i det arbejde, som foregår på det enkelte plejehjemsområde. Jeg tænker her på pårørende- og frivillige grupper.

Det kom også frem på mødet, at det halter lidt på dette kontaktområde, med pårørende-frivillige grupper, i Esbjerg byområdet, set i forhold til plejehjemmene ude i landområderne.

En opgave for os i Esbjerg byområde set i forhold til en bedre udnyttelse af midlerne for at få plads til mere/flere varmehænder.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Henrik forlod hamsterhjulet og flyttede til en ø: Tjener en fjerdedel og har aldrig været lykkeligere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce