Annonce
Vejen

Tak til en borgmester

Annonce

LÆSERBREV: Egon Fræhr var ikke velset til at skulle være den nye borgmester i Vejen Kommune dengang tilbage for snart 15 år siden. Set fra vest af.

Stilen virkede stiv og upersonlig. Jeg har haft gode og nogle få trælse oplevelser. Nuvel.

Med klare bagklogskabslygter, så vil jeg stille mig forrest i rækken i at sige tak for det store arbejde, som er blevet lagt i erhvervet. Man skal ikke nødvendigvis være enig i borgmesterens gøren og laden endsige den personlige udstråling.

Respekt skal der derimod herske om borgmesteren.

I det gamle Holsted byråd sagde en vis herre, at en borgmester er borgernes mester. Og sådan må det være. Må den nye borgmester - om det være sig en Enhedsliste-person eller en DF'er, blive den person iblandt borgerne i kommunen, som har denne demokratiske respekt om sit personlige engagement i hvervet, som bunder i et givent flertal i byrådet.

At være i politik og dermed være med til at fordele samfundsværdierne på vægtskålen, det byder ind til øretæver - næsten uanset hvordan en beslutning udmøntes. En politiker og en førstemand m/k skal være borgernes spejl ind i forvaltningssystemet Danmark.

Egon Fræhr har løftet opgaven som byrådets og kommunens førstemand m/k med dressurlignende disiplin og evnet at feje de fleste udfordringer til side med galanthed - som en anden dressurhest.

Egon har været forberedt og gjordt sit arbejde. Næsten ingen pletter på CV´et. Det er en præstation i sig selv.

Tak.I det gamle Holsted byråd sagde en vis herre, at en borgmester er borgernes mester. Og sådan må det være.

Bjarne Lastein
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar

Kære læser; Tak for jeres tid

CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Annonce