Annonce
Læserbrev

Debattone: Uanstændigt angreb på byrådet

Annonce

LÆSERBREV: I JV den 4. juni er der et læserbrev, hvor skribenten Otto Lück tilsyneladende er faldet i et sort hul, og har slået sig ganske gevaldigt. Så meget, at han forfatter et læserbrev, hvis indhold og tone ligger langt udenfor, hvad man uden dokumentation kan tillade sig at skrive.

Uden nogen hæmninger, uden antydning af den mindste form for dokumentation bruger han stærkt injurierende ord som ”magtarrogance, misbrug, fifleri, forfordeling, ansvarsflugt, kaos, manipulation, bedrageri, ulmer” om Tønder Kommune.

Det er et ganske uanstændigt, uforsvarligt og giftigt angreb på byrådet i Tønder Kommune og på økonomiudvalget i almindelighed, på den administrative ledelse og på borgmesteren i særdeleshed. Det er ikke i orden.

Det hører med til almindelig dannelse, også i politik, at når man fremfører sine synspunkter, sker dette i en sober og ordentlig tone og med anvendelse af et nuanceret og afbalanceret sprog. Otto Lück magter helt tydeligt ikke dette. Hans indlæg er helt ude på kanten af injurieloven, og kommunens øverste ansatte burde principielt konsultere deres faglige organisationers jurister.

Tønder Kommune er en veldrevet kommune. Den scorer høje karakterer, er blandt de bedste, når virksomheder, statslige kontrolorganer o.l. vurderer kommunen. Virksomheder investerer kraftigt, børn, unge og ældre trives, nye projekter søsættes. Det burde alle værdsætte.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Venstre blæser til kamp mod overnatningskrav: Koster turistbranchen milliarder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce