Annonce
Aabenraa

Debut med manér: AaBK vandt første kamp i Jyllandsserien

AaBK vandt sin første kamp i Jyllandsserien overbevisende med 3-0 over Esbjerg fB.  Billedet hér er fra en tidligere kamp. arkivfoto: Timo Battefeld
Esbjerg FB blev sendt hjem med et nederlag, da AaBK vandt sin første kamp i Jyllandsserien med overbevisende 3-0. Truppen med hele syv nye spillere giver en god bredde. Og større fleksibilitet, siger sportschef Michael Benkjer.
Annonce

Aabenraa: En overbevisende sejr på 3-0 på hjemmebane gav AaBK den bedst tænkelige start på turneringen i Jyllandsserien. For første gang i ti år var AaBK nemlig tilbage i denne række efter at holdet for ni måneder siden rykkede op.

- Det var super fint. Det var en kanon-kamp. Vi var klar fra første fløjt, lød det efter kampen fra sportschef Michael Benkjer.

De første ti-tolv minutter skulle de gulblusede godt nok lige finde sig selv, men havde derefter godt styr på kampen.

Annonce

Ikke noget at sætte fingeren på

- Så generelt set var der ikke rigtig noget at sætte fingeren på, siger sportchefen, der vover at se lyst på sæsonen.

- Man kan sige, at vi har fået en fin start. Det var i hvert fald det, vi havde håbet på. En premiérekamp i flot solskin på hjemmebane med en sejr foran 300 tilskuere - det var så perfekt, som det kunne være.


En premiérekamp i flot solskin på hjemmebane med en sejr foran 300 tilskuere - det var så perfekt, som det kunne være

Michael Benkjer, AaBK sportschef


Truppen havde fået tilgang af hele syv nye spillere. Den forandring, det har givet på holdet, har alle involverede klaret til ug - både de "gamle" AaBK'ere og de nye, der har gjort meget for at blive integreret.

- Det har været rigtig, rigtig fint på alle parametre. Vi har gjort rigtig meget for vores bredde. Vi er 23 spillere nu - og det er klart, at ikke alle kan få spilletid samtidig. Men alle har mulighed for at byde ind, og det gør de også.

Annonce

Større fleksibilitet

Det betyder, at træneren har større fleksibilitet, når der skal sættes hold - afhængig af taktik og modstander.

- Jeg vil dog sige at vi som udgangspunkt ikke indretter os ikke så meget efter de andre. Vi ved godt, hvordan vi gerne vil spille og hvad vores force er. Når man har lært holdene at kende - ok, når vi så skal møde dem anden gang, så ved vi der måske er tre-fire spillere på to meter, det er vi nødt til at matche. Så selvfølgelig giver det nogle udvidede muligheder af have så bred en trup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder For abonnenter

Efter konfirmationsaflysning for anden gang: - Man bliver simpelthen bare så træt

Tønder

Konfirmationer aflyst for anden gang: - Det er så synd for dem, som det næsten kan være

Annonce