Annonce
Esbjerg

Debutsingle er på vej: Victor og vennerne fandt melodien på efterskole

17-årige Victor Stokholm lægger stemme til sangen 'Look at it,' der er indspillet hjemme på den kreative vestjydes værelse. Foto: Morten Fog
17-årige Victor Stokholm - opvokset i Skjern og i dag bosat på Fanø - udgiver fredag 21. februar sin debutsingle, 'Look at it', der udspringer af tætte venskaber på en efterskole.

Skjern/Fanø: En solseng, en gammel trækasse og gaffertape i metermål. Det lyder som noget, Egon Olsen kunne bede Kjeld og Benny om at skaffe forud for et nyt, spektakulært Olsen Banden-kup.

Men nej, det var blot nogle af de remedier, Victor Stokholm gjorde brug af, da han i august sidste år satte sig for at opbygge sit eget musikstudie på sit loftsværelse.

I dag kan den 17-årige vestjyde med stolthed fremvise det færdige resultat i form af debutsinglen 'Look at it', der udkommer fredag 21. februar.

Udgivelsen af den poppede sang var næppe blevet til virkelighed, hvis ikke Victor Stokholm havde mødt Thomas Christiansen, Magnus Gleerup og Asger Lenz på Lunderskov Efterskole vest for Kolding:

- Da vi i juni 2019 stoppede på efterskolen, rejste vi tilbage til hver vores landsdel, men vores samarbejde fortsatte, siger Victor Stokholm, der er opvokset i Skjern og i dag bosat hos sin far på Fanø.

Annonce

Video filmet i Esbjerg

Direkte i forlængelse af efterskoletiden gik Victor Stokholm i gang med at videreudvikle på sin idé og sit håb om at udgive en sang. I første omgang delte han sine kreative tanker med Thomas Christiansen, der var med på at forfølge drømmen.

Fra sit primitive hjemmestudie sendte Victor løbende lydoptagelser til sin gode efterskoleven, der i dag har status som Stokholms producer. Mens 'Look at it' begyndte at tage form henover efteråret, blev også Magnus Gleerup og Asger Lenz koblet på det ambitiøse projekt:

- På Lunderskov gik de på filmlinjen, og de sagde hurtigt ja til at hjælpe med at lave en musikvideo til sangen, siger Victor Stokholm.

I november mødtes de fire venner i Esbjerg, hvor tidsplanen var stram og vejret dårligt, men med lånt udstyr lykkedes det at skabe en video til det godt tre minutter lange single-udspil, der lyder voksent og varmt.

Hovedmanden bag 'Look at it' synes, at sangen kan noget helt specielt:

- Og det er kun begyndelsen, lyder det fra Victor Stokholm, der går i 1.g på Esbjerg Gymnasium, hvor hans hovedfag er musik og engelsk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klima

Sorte næsehorn på vej tilbage

Danmark

Live: Mette F. - Gradvis åbning af Danmark efter påske er sandsynlig men der går tid før samfundet er normalt igen

Sydjylland For abonnenter

Politiet i opråb: Uklare GDPR-regler forsinker opklaring af kriminalitet

Annonce