Annonce
Debat

Dejlig og positiv læsning om Bakkeskolen

Anders Kronborg (S) og kulturminister Joy Mogensen (S). Foto: Presse
Annonce

Læserbrev: Det var dejlig og positiv lørdagslæsning i JydskeVestkysten  den 16.01.2021 om den forandringsrejse, som Bakkeskolen på ganske få år har gennemlevet.

Det viser, at hvor der er dedikation og vilje med dybde og karakter, kan man med fælles indsats og ihærdighed skabe store forandringer.

Vi har selv haft fornøjelsen på tætteste hold at opleve dette, og hvor engagerede elever og medarbejdere på Bakkeskolen med stolthed viste rundt på deres skole. Ledere og medarbejderne har i et enestående samarbejde skabt en skole, som Esbjerg allerede nu kan være meget stolt af. Fremtiden tegner lysere og selvom der er mange store udfordringer, er der en stor tro på, at det vil lykkes, så Bakkeskolen viser vejen for det område, som nu med både en lovpligtig- og en strategisk udviklingsplan, skal forandres.

Vi ved, at skolen er meget bevidste om at samarbejde med eksterne parter. Det være sig i forhold til e-sport klubber og lokale foreninger, men det er også landsdækkende aktører, som fx Statens Kunstfond. Det har betydet, at alle gangene på skolen nu er prydet af et smukt kunstgulv og festsalen er domineret af kunstværker, der er udviklet i et samarbejde mellem skolens elever og kunstneren Erik Hagen.

At bruge kunsten, kulturen og samarbejdet på skolen og inddrage foreninger så bevidst og målrettet vidner om en skole, der allerede gør og fortsætter med at gøre en forskel i Esbjerg og lokalområdet.

Vi vil meget gerne hylde skolens ledere og medarbejdere. Vi glæder os til at følge skolen, hvor I nu oveni bliver frisat fra snærende statslige og kommunale bindinger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tønder

Det ser lyst ud for Tønder

Esbjerg

Udvalg vrager planer for 180 meter høje møller i Tjæreborg Enge: Byråd skal dog træffe den endelige beslutning

Annonce