Annoncørbetalt indhold

Dekorer dit hjem i skandinavisk stil

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du, som så mange andre, også vild med den skandinaviske, lyse og populære stil? Den er elsket af mange, men det kan til tider være svært at finde ud af, hvordan man præcis rammer looket. I denne artikel vil vi derfor tage dig igennem en lille mini-guide, som beskriver de skridt, du kan tage, for at nærme dig stilen!

Hold interiøret simpelt

Annonce

Den første ting du bør gøre for at få den skandinaviske stil, er at holde dit interiør simpelt. Enkle pynteting er et hit og samtidig må der ikke være for mange af dem. En enkelt ting eller to i vindueskarmen og et enkelt billede på væggen er ideelt. Ligeledes kan du sætte en plante i hjørnet, som er sat i en krukke af enkelt design.


Du tænker måske, at en enkelt plante og et enkelt billede som interiør til en hel væg er for lidt, men det vil give denne effekt af simpelhed, som er altafgørende for at komme i mål med den skandinaviske stil. Mange kommer hurtigt til at sætte for mange ting sammen - og selvom rummet i sig selv ikke er “overfyldt”, stemmer det ikke overens med den skandinaviske indretningsstil.

Hold dig til lyse farver

Når du vælger dine enkle pynteting og dit billede til væggen er det samtidig vigtigt, at det er lyse farver. Hvid, beige, lyseblå, lysegul og naturfarver er alle farver, som kan bruges i dit hjem, hvis du stræber efter den skandinaviske indretningsstil.


Yderligere bør du holde dig til få farver og ikke mixe for mange forskellige farver med hinanden. Mørkere farver giver generelt et mere dunkelt look, hvilket ikke stemmer overens med den skandinaviske stil. En tommelfingerregel er derfor at holde sig til de lysere toner!


Du tænker måske: Hvad med en enkelt væg i en anden farve - det ser vi jo tit? Ja, det er ganske korrekt blevet populært. Den skandinaviske stil omfavner også dette fænomen, men her gælder samme “regler”. Hold dig til de lyse toner, og undgå at sætte for mange ting og pyntegenstande op ved den malede væg. Det får hurtigt et rodet look, hvilket vil gå imod din drøm om et skandinavisk hjem.

Brug klassiske designs

I mange skandinaviske hjem, ser vi samtidig mange af de klassiske dansk design møbel. Iblandt disse møbler er der mange, som er designet af danske møbeldesignere såsom Hans J. Wegner og Børge Mogensen.


Møblerne er skabt i tidløst og enkelt design, hvilket passer perfekt ind i den skandinaviske stil, også selvom stilen unægteligt har udviklet sig, siden disse møbler første gang blev skabt. Var disse møbeldesignere mon starten på den skandinaviske stil, som vi kender den i dag? Hvem ved - men de havde i hvert fald stor indflydelse!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.