Annonce
Sønderborg

Deltagere fandt balancen: Yoga blev dyrket på vandet

Det var lidt af en udfordring for flere af deltagerne, da de skulle indtage yoga-stillingen "Hunden". Der skal man stå med bagdelen i vejret, mens man holder balancen. Foto: Kaspar Hvid
Sandie Marschall Stage og Shanti Haske Ottosen inviterede lørdag til yoga på vandet. De laver blandt andet kursus i stand up paddleboarding og i yoga på paddleboard.
Annonce

Sønderborg: Træk vejret ind gennem næsen og pust ud. Hænderne skal op over hovedet. Find balancen. Når I har balancen, rykker I benet frem - hvis I kan.

Sådan lyder det fra Sandie Marschall Stage. Hun er yoga-instruktør og sammen med makkeren Shantie Haske Ottosen, står de bag Nature Addicts, som er begyndt at udbyde kurser i paddle yoga og bare almindelig stående paddle.

- Vi synes, at der manglede nogle aktiviteter på vandet, og så synes vi, at det var oplagt at begynde på, siger Shantie Haske Ottosen.

Shantie Haske Ottosen har en baggrund som surfer og har blandt andet arbejdet som instruktør og underviser på Bali og i Indonesien.

- Jeg kunne godt tænke mig at lave noget med yoga, og Shantie ville gerne lave noget på vandet, og så valgte vi at slå os sammen, forklarer Sandie Marschall Stage.


Det er super afslappende, man glemmer helt, at det også er motion, når man padler rundt på vandet.

Jette Clausen


De tilbyder flere forskellige kurser, hvor man blandt andet kan lære, hvordan boardet fungerer, teknik og alt det praktiske, ligesom de tilbyder kurser i det føromtalte yoga.

- Det kan mærkes, at der er mange, som har været hjemme i år, og at de trænger til at komme ud og opleve noget, siger Sandie Marschall Stage.

Lørdag morgen var der med Dybbøl Mølle og Vikingeklubben i baggrunden inviteret til yoga på de oppustelige boards.

Annonce

Afslappende motion

To af dem, som deltog var Jette Clausen og Michael Breindahl Tørring, som begge bor i Sønderborg.

De har begge stået på paddleboards før, så de er ikke i tvivl om, at de nok skal komme op at stå og holde balancen.

- Jeg har været vant til at skate, da jeg var yngre, så det er helt sikkert med til at gøre det nemmere, siger Michael Breindahl Tørring.

- Det er super afslappende, man glemmer helt, at det også er motion, når man padler rundt på vandet, siger Jette Clausen, inden hun tilføjer, at hun ellers ikke er et morgenmenneske.

Men selvom man ikke har meget erfaring i at stå på paddleboards, så understreger Sandie Marschall Stage, at alle kan være med.

- Alle kan være med, og jeg er sikker på, at alle også kan komme op at stå. Folk skal bare lige finde balancen, siger hun.

Jette Clausen er i gang med at indstille pagajen. Den skal være cirka 20 centimeter over hovedhøjde, så hun kan få ordentligt fat, når de skal på vandet. Foto: Kaspar Hvid
Der var otte deltagere til lørdagens yoga-time. Den blev holdt mellem Sønderborg Lystbådehavn og Vikingeklubben. Foto: Kaspar Hvid
Michael Breindahl Tørring, Sandie Marschall Stage og Jette Clausen er ved at gøre sig klar til at gå på vandet på de mange boards. Foto: Kaspar Hvid
Shantie Haske Ottosen fortalte, at det er nemmest, hvis man begynder med at sidde på knæ, inden man rejser sig op. Og så tilføjede han, at man ikke skal være bange for vandet, når man falder i. Foto: Kaspar Hvid
Deltagerne fandt roen og fik styr på balancen jo længere tid de havde på vandet. Foto: Kaspar Hvid
Nature Addicts har flere paddleboards, som man kan bruge. Men de fortæller, at man er også velkommen til at tage sit eget med, hvis man har et. Foto: Kaspar Hvid
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Regionalt

Politiet i Syd- og Sønderjylland råber vagt i gevær: Boom i sager om digitale sexkrænkelser

Trekantområdet

Covid-19: Smittetal stiger mere i Fredericia end i nabokommuner

Annonce