Annonce
Varde

Den 12. liste i Varde: Nye Borgerlige har fundet byrådskandidat

Morten Filipsen er byrådskandidat for Nye Borgerlige. Privatfoto: Morten Filipsen

Nye Borgerlige har nu etableret en vælgerforening i Varde Kommune og stiller op til kommunalvalget. Dermed stiller 12 partier eller lister op i Varde Kommune.

Annonce

Roust: 37-årige Morten Filipsen fra Roust stiller op til kommunalvalget i Varde for Nye Borgerlige. Partiet har netop etableret en lokal vælgerforening. Morten Filipsen er indtil videre også formand for vælgerforeningen.

Dermed er der nu 11 partier og en lokalliste, der stiller op til kommunalvalget i Varde kommune. Der har næppe nogensinde været så mange lister at vælge mellem i hverken Varde Kommune eller i de fem kommuner, der eksisterede inden sammenlægningen.

Annonce

Ny i politik

Morten Filipsen har ikke prøvet at stille op i politik før, men han føler, at landet har brug for at gå en anden vej. Han mener, der er for meget indvandring, og at landet bliver drevet på en måde, så det offentlige bliver dyrere og dyrere, mens servicen bliver ringere og ringere.

- Nye borgerlige rammer mig. Deres politik er også min politik. I stedet for at sidde på sidelinjen og brokke mig over dem, der står i arenaen, så er det eneste rigtige, at jeg også går ned i arenaen, siger Morten Filipsen.

Når det gælder kommunalvalget, vil han især kæmpe mod bureaukrati.

- Jeg er sikker på, vi kan fjerne masser af spild og arbejdsgange. Resultatet bliver, at vi sparer penge, men det er ikke formålet. Formålet er at gøre det lettere for borgere og virksomheder, siger han.

Nye Borgerlige har ikke lavet aftaler om valgforbund og har ikke besluttet, om det vil indgå i et. Muligvis er det for sent, da de øvrige partiet har indgået deres valgforbund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Skoler og institutioner skal fortsat holde lukket i Kolding: Borgmester kritisk over for sen udmelding

Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

EfB For abonnenter

Kommentar: Derfor kan topkampene koste EfB oprykningen

Annonce