Annonce
Mærkedage

Den aften glemmer campingmanden aldrig

Kresten Gravgaard. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
Annonce

En sommeraften i juli for ni år siden mødtes hele familien Gravgaard ved Amfiscenen i Geografiske Have i Kolding for sammen at overvære opførelsen af festspillet “Askepot". Men den hyggelige familietur blev brat afbrudt, da der pludselig indløb besked om, at der var udbrudt brand ved KG Camping i Kolding. I minutterne herefter kunne Kresten Gravgaard se sit livsværk stå i flammer, da hele den nybyggede udstillingshal på 1500 kvadratmeter nedbrændte, og de tilstødende haller led stor skade og næsten 50 nye campingvogne udbrændte.

På lørdag den 12. oktober fylder Kresten Gravgaard, Bakkegårdsalle, Bramdrupdam, Kolding, 80 år. Det markeres med åbent hus i hjemmet fra klokken 10-15 og fest for familie og venner om aftenen.

Den vellidte forretningsmand etablerede i 1976 KG Camping. Forinden havde han i 10 år drevet autoværksted på Vejlevej. I 2004 skete der generationsskifte i virksomheden, da sønnen Morten og den ældste datter Anette i fællesskab overtog KG Camping. Den anden datter Susanne er kørselschef.

Jeg glemmer aldrig den aften, da KG Camping brændte på grund af en kortslutning i en omformer i en campingvogn. Men allerede samme nat, blev der bygget en mur mellem den brandhærgede bygning og den resterende ejendom, så firmaet kunne køre nogenlunde uhindret videre, siger Kresten Gravgaard i anledning af den runde fødselsdag.

Kresten Gravgaard har i en lang årrække været engageret og haft tillidsposter indenfor Frimurerlogen Dorothea. I syv år var han ordførende mester, men påtager sig fortsat mindre arbejde i logens regi.

Og selvfølgelig camperer han også en del sammen med hustruen Birthe. I år har de været i Sct. Tropes og Cannes med campingvognen. Tidligere havde parret også sommerhus nær Skagen. Det er overdraget til en datter, men ægteparret kommer der stadig.

Kresten Gravgaard er fra Mejsling ved Jerlev. I en årrække var han medlem af bestyrelsen i Bramdrupdam Borgerforening, I forældrerådet for de grønne spejdere på Vejlevej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Trekantområdet

Fra himmel til helvede i Nørreskoven: Pølse-grillen stod kold og forladt

Annonce