Annonce
Udland

Den amerikanske rapper Nicki Minaj indstiller karrieren

Mario Anzuoni/Reuters

Den 36-årige rapstjerne Nicki Minaj har annonceret, at hun træder tilbage for at stifte familie.

Den amerikanske rapper Nicki Minaj meddeler, at hun indstiller sin karriere. Det skriver den 36-årige stjerne på Twitter.

- Jeg har besluttet at trække mig tilbage for at stifte familie.

- Jeg ved, at I er glade nu. Til mine fans, bliv ved med at repræsentere mig. Gør det, til jeg dør, lyder det.

Rapperens fans har reageret med både vrede og skuffede kommentarer til opslaget.

Nicki Minaj, hvis borgerlige navn lyder Onika Tanya Mara, udgav sit første album, "Pink Friday", i 2010.

Siden da er hun blevet et af verdens helt store kvindelige hiphop-navne med hits som "Starships", "Anaconda" og "Super Bass".

Hendes fjerde album, "Queen", udkom i 2018.

Godt tre timer inden udmeldingen på Twitter lagde Nicki Minaj et billede op af sig selv, som hun så ud i 2008, på sin Instagram-profil.

Billedet var ledsaget af teksten:

- Jeg ville ønske, jeg kunne gå tilbage i tiden og kramme den her lille pige. Plejede at være #densødestepige, skriver hun med henvisning til sangen "Sweetest Girl", som også spiller hen over billedet på Instagram.

Sangen figurerede på hendes andet mixtape "Sucka Free" fra 2008.

Nicki Minaj slog i 2017 Aretha Franklins rekord i at have haft flest numre på den amerikanske singlehitliste, Billboard Hot 100.

Souldronningen Franklin havde gennem tiden haft 73 sange på hitlisten, men hun blev vippet af pinden af Minaj, som på daværende tidspunkt havde haft 76 numre på listen.

Ifølge Soundvenue har Minaj ellers været i modvind den senere tid.

Det har blandt andet skyldtes en uheldig alliance med den kontroversielle og kriminelle rapper 6ix9ine, en aflyst turné og et skuffende albumsalg.

Samtidig har konkurrenten Cardi B truet med at vælte Minaj af tronen, og der har løbende været stridigheder mellem de to rapstjerner på sociale medier.

Nicki Minaj lagde for nylig vejen forbi Danmark, da hun i marts optrådte i Royal Arena i København.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Annonce