Annonce
Tønder

Den er gal igen

Annonce

Læserbrev: Vi kan for tiden i primetime følge vores alles sejlerfamilie besøge øer langs Danmarks kyst.

Her på Rømø glædes vi over, at vores ø er godt besøgt af turister, der holder sommerferie i det danske.

De besøger alle vores dejlige attraktioner, restauranter og nyder ferien på trods af vind og vejr.

Vi øboere holder vejret og hænger i, ser frem til vi igen kan nyde vores Rømø i fred og ro.

Men bedst som der ruller kroner i kassen hos kommunen på grund af den store turistaktivitet, så planlægger de reducering af store dele af vores foreningsliv.

Omkostningerne til vedligehold af de lokaler, som huser stormflodsberedskabet, kajakklubben, toiletterne til turistattraktionen Rømø Lege- og Labyrintpark, torsdagsklubbens billardbord og flere interessenter er for høje, så derfor tænkes disse dele af Rømøs gamle skole fjernet/ reduceret.

Ja, man skal ikke hvile længe på laurbærrene på de tyndt befolkede øer i Danmark, her skal der slås for hver kvadratmeter, men præcis disse kvadratmeter har været i kommunens søgelys til opførelse af store 20 personers sommerhuse, så måske er reducering i virkeligheden noget andet.

Jeg vælger at tro, at kommunen naturligvis ikke er bevidst om, at disse kvadratmeter faktisk indgår i mange vigtige funktioner for Rømø.

Men turisterne kan vel lære at tisse hjemmefra, nu hvor toiletterne bliver reduceret væk.

Det kan ende med at blive en sørgelig udseendelse, når familien Beha besøger danske vestvendte kyster, og må springe Rømø over, fordi vi er blevet reduceret og derfor ikke har noget at fremvise.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Annonce