Annonce
Aabenraa

Den flyvende tiger på gågaden lukker snart

Flying Tiger Copenhagen på gågaden i Aabenraa lukker næste år. Foto: Henrik Dürr
Flying Tiger Copenhagen har besluttet sig for at lukke butikken på gågaden i Aabenraa i løbet af næste år.
Annonce

Aabenraa: I løbet af 2021 vil man ikke længere kunne købe sæbeboblemaskiner, farveblyanter eller læsebriller i butikken Flying Tiger Copenhagen på gågaden i Aabenraa.

Butikken lukker nemlig.

Det oplyser Flying Tiger Copenhagens administrerende direktør, Martin Jermiin, i en mail til JydskeVestkysten.

Det er ikke kun butikken i Aabenraa, som Flying Tiger Copenhagen har valgt at nedlægge.

- I Danmark har vi over længere tid haft en række butikslejemål under luppen og har besluttet at lukke i alt 13 butikker, som ikke er eller har været lønsomme. Disse butikker er blevet informeret om, at de i løbet af 2020 og 2021 må lukke. Herunder vores butik i Aabenraa, som vi desværre kommer til at lukke i løbet af det nye år, skriver Martin Jermiin i mailen.

- Vi evaluerer og justerer som enhver anden ansvarlig retailer løbende vores butikslokationer i hele verden. Det betyder også, at vi løbende vurderer, om der kunne være nye attraktive lokationer for os - også i Danmark, fortsætter han.

Annonce

International vækst

Flying Tiger Copenhagen har hundredvis af butikker rundt omkring i verden, og i en årrække blev der åbnet nye butikker i et meget højt tempo. Sidste år besluttede man sig dog for at skrue ned for tempoet, og i det lys skal nedlæggelsen af butikker i Danmark også ses.


I Danmark har vi over længere tid haft en række butikslejemål under luppen og har besluttet at lukke i alt 13 butikker.

Martin Jermiin, Flying Tiger Copenhagen


- Vi har haft en massiv international vækst, hvor vi i nogle år åbnede en ny butik hver tredje dag. Den meget aggressive vækstplan satte vi i 2019 på pause for lige at få pusten og opbygge stærkere, sundere og mere rentable butikker, oplyser den administrerende direktør i Flying Tiger Copenhagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Annonce