Annonce
Sport

Den gamle kan endnu: Nicki P. & Co. havde tjek på tingene

Nicki Pedersen og Holsted Tigers hentede onsdag aften sæsonens anden sejr. Foto: Peter Leth-Larsen
Sikker udesejr til Holsted, der dermed er kommet fint ud af starthullerne. Også succes og en stærk præstation af Grindsted, der slog til, da det var allermest påkrævet. Til gengæld måtte Region Varde bøje sig.

Holsted var favorit i onsdagens match på udebane mod Nordjysk Elite.

Og man må bare sige, at den tidligere tredobbelte verdensmester Nicki Pedersen og holdkammeraterne levede op til den værdighed.

Holsted vandt nemlig matchen med sikre 47-40, og klubben har dermed givet sig selv en super fin start på sæsonen med to sejre ud af lige så mange mulige.

Annonce

- Jeg er meget tilfreds. Der var tjek på det fra start til slut, lød meldingen fra holdleder Lars Munkedal.

Og han mente faktisk, at Holsted-sejren nemt kunne være blevet større.

- Eksempelvis i det allersidste heat var Nicki forrest, og så smadrede han en motor og måtte udgå. Nu kom det heldigvis ikke til at betyde noget.

- Nu glæder vi os til næste onsdag, hvor vi får besøg af Fjelsted. Det bliver en god test.

Nicki Pedersen blev topscorer med 14 point, mens Rene Bach, Rasmus Hansen og Kenneth Kruse Hansen alle lavede 11 point. Til gengæld var der ikke point i denne omgang til D-kører Mark Beyer.

Stor glæde

Der var også stor glæde i Grindsted-lejren, da det blev til en tæt sejr på 44-40 ude over Slangerup. Dermed har Kenneth Bjerre & Co. også lagt fra land med to sejre.

Men det holdt hårdt i Slangerup. Stillingen var 39-39 med et enkelt heat tilbage, men så var det altså, at Grindsted slog til, da det var allermest påkrævet.

Patrick Hansen og Kenneth Bjerre tog første- og andenpladsen i heatet - og så var sejren hjemme. Netop Hansen og Bjerre scorede mest for Grindsted med henholdsvis 13 og 11 point.

Annonce

A-kører floppede

Helt så godt gik det ikke for Region Varde, der tabte i Fjelsted med 49-37 - og det var generelt bare en udfordrende aften for udeholdet.

Ukrainske Aleksandr Loktajew udgik tidligt af matchen, substitut Peter Ljung, der var kaldt ind som A-kører, floppede med sølle to point, og så var det altså op ad bakke, selvom Tim Sørensen og polske Tomasz Gapinski gjorde, hvad de kunne med henholdsvis 13 og 15 point.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce