Annonce
Aabenraa

Den grundtvigske liste kan miste sit flertal

Annonce

Læserbrev: Der er risiko for, at Den Grundtvigske Liste mister sit flertal i menighedsrådet i Aabenraa Sogn.

Vi er ikke færdige med arbejdet endnu, der mangler stadig meget. Vi ønsker at prioritere vores fælles skattekroner, så de kommer det store flertal til gode. Desværre har vi på nuværende tidspunkt kun fire kandidater til listen, og det er ikke nok.

Menighedsrådet har i den nuværende valgperiode sat mange aktiviteter i gang.

Vi har været en ansvarlig bestyrelse for sognets tre kirker, for kirkegården og mere end 25 ansatte og med en omsætning på mere end 20 millioner kroner.

Der er påbegyndt renovering af kirkegården - bygget nyt krematorium, som forventes indviet i november - projekt til tilbygning til Høje Kolstrup Kirke, projekt til nyt varmeanlæg til Sct. Nicolai Kirke og projekt til renovering af tårnet på Sct. Nicolai Kirke er på vej – og præsteboligen på Kirkebakken er istandsat.

Alle projekter er af stor vigtighed for fællesskabet og med en tung økonomi. Det er vigtigt, at sognet har en dygtig bestyrelse (menighedsrådet), der træffer solide og velunderbyggede beslutninger, og som bakker sognets ledelse op.

I Den Grundtvigske Liste har der været en stor afgang med fem medlemmer af menighedsrådet. To af dem, som stopper, har været i rådet i otte år.

Til menighedsrådets møder har der principielt ikke været de store meningsforskelle. Det ses bl.a. ved de få afstemninger, der har været i fire år.

Derfor: Kom og deltag på valgaftenen 15. september klokken 19 i Sønderjyllandshallen!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde For abonnenter

Barn skulle onanere med børste, og ung kvinde blev voldtaget: Læs uddrag af anklageskrift mod 22-årig fra Varde

Annonce