Annoncørbetalt indhold

Den guddommelige Amalfikyst

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Italien kan mere end bare badestrande og hurtig sightseeing. Rejser man længere ned forbi den turistede Gardasø og ned over bylivet i Rom, finder man nemlig en unik italiensk perle, nemlig Amalfikysten.

Oplev den smukke natur langs kysten

Annonce

Beliggende syd for Napoli bugter landskabet sig mellem klippe og hav, mens smukke, farverige italienske byer dukker op mellem bjergene. Langs Amalfikystens smukke kystlinje er du ikke i tvivl om, at du kigger på noget af det uden tvivl mest spektakulære, som Italien har at byde på.

Mange byer har iøjnefaldende menneskeskabte attraktioner. Her er hovedattraktionen bestemt også iøjnefaldende, men slet ikke menneskeskabt. Det kan ikke undgås at man vil valfarte til Amalfikysten for at få et glimt af det azurblå hav, der bryder med de rå klippeskrænter.

Det er muligt at opleve kystsiden fra vandet, hvilket er anbefalelsesværdigt. Det er muligt at leje både jetski, sejlture med mulighed for snorkleudflugter samt komme med færgen, som vil sejle dig til Capri, som er en af øerne i Napolibugten – specielt på grund af den Blå Grotte, som er en af hovedattraktionerne.

Et forhistorisk sus

Uden tvivl et af de mest velkendte levn fra oldtiden er byen Pompeji, som for 2.000 år siden blev dækket af lava og aske. Placeret ikke langt fra Napolis kyststrækning ligger ruinen som beretter om den tragiske fortælling om en by, der forsvandt for foden af Vesuv.

Når man går mellem, hvad der engang var gader og bygninger, vil man opleve at blive revet tilbage til en svunden tid. Vesuv-vulkanen står stadig, som den gjorde dengang, og vidner om, at man kun er nået et lille hak ind i verdenshistorien.

Musikken spiller i Ravello

Selvom Amalfi kalder på at udforske kysten, er det alligevel værd at trække sig længere op i bjergene. Her får du et fantastisk panorama-kig til vandet, og byen på bjergsiden byder på en masse kulturliv, med store, italienske armbevægelser og smagsoplevelser fra det italienske køkken.

Ravello er ofte refereret til som ”musikkens by” på grund af den årlige sommerfestival. ”Ravello Festival” er hovedsageligt kendt for besøget af komponisten Richard Wagner, som har lagt navn til Wagner-festivalen, der giver mulighed for både at nyde den smukke udsigt over kysten samtidig med, at man nyder musikken.

Der bliver også trukket tråde til Danmark, da Ravello har været en stor inspirationskilde til blandt andre P.S. Krøyer og hans hustru Marie. Begge har malet malerier, som skildrer byens smukke sameksistens med naturen og det smukke lys, som falder ind over trappetrin og gennem hvælvede vinduer.

Med så smukke rammer er der intet at sige til, at Amalfikysten er et sted, der skal opleves for det udsøgte kulturliv, de mange fascinerende oplevelser og den smukke og unikke natur.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.