Annonce
Haderslev

Den halve hue er en vandrehistorie

Det er dette billede, der har givet anledning til en misforståelse.

Social- og Sundhedsskolen Syd beklager foto med halv studenterhue. Billedet har givet anledning til en stor misforståelse.

Annonce

Uddannelse: Social- og Sundhedsskolen Syd sendte sidste år en brochure på gaden med en ung kvinde med en halv studenterhue på hovedet. Men kan man virkelig tage en halv studentereksamen på SOSU-skolerne, eller får man faktisk en hel hue?- Vi har med de bedste hensigter prøvet at illustrere, at man kan kombinere en SOSU-uddannelse med en studentereksamen hos os, hvis man tager en EUX Velfærd. EUX er en fireårig uddannelse, som byder på alle gymnasiefag på højt niveau og en uddannelse til SOSU-assistent med mulighed for at få arbejde i hele sundhedssektoren straks efter endt uddannelse. Det er altså dobbelt op på uddannelse og kompetencer, og ikke noget halvt, men vi må jo nok indrømme, at studenterhuen på billedet kun er halv, skriver Social- og Sundhedsskolen i en pressemeddelelse.

- Vi sidder også tilbage med en undren over, hvem der ville være interesseret i kun at tage en halv studentereksamen? Den kan man da med sikkerhed ikke bruge til noget som helst. Men vi beklager det med den halve hue på billedet, vi havde ikke forestillet os, at den kunne misforstås. Vi er i gang med at redesigne brochuren, fortæller skolen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Annonce