Annonce
Billund

Den internationale skole i Billund tager nyt idrætsanlæg i brug

Det nye idrætsanlæg ved den internationale skole indbefatter en 400 meter løbebane. PR foto
Eleverne på den internationale skole i Billund har fået eget idrætsanlæg med løbebaner og udendørs styrketræningsmuligheder. Billunds borgere må også gerne tage en tur på løbebanen.
Annonce

Billund: Når landets skoleelever på fredag 11. oktober skyder efterårsferien i gang med Skolernes Motionsdag, kommer det på den Internationale Skole i Billund til at foregå på et helt nyt idrætsanlæg.

Idrætsanlægget har været længe undervejs, men nu er det klar til brug.

- Vores idrætslærere har ventet virkeligt længe på at få en mulighed for at flytte idrætsundervisningen udenfor. De har selvfølgelig brugt skoven, tennisbanerne og anlægget, mens vi har ventet, men det bliver noget helt andet nu med både atletikstadion, multibane, basketbane, syv-mands fodboldbane, udendørs styrketræningsmuligheder – og så den 400 meter lange løbebane, forklarer serviceleder Bent Meldgaard i en pressemeddelelse.

Annonce

Nye muligheder

- Det bliver rigtig godt for børnene med det nye område, og det giver nogle helt andre muligheder i idræt, når man for eksempel kan løbe på en rigtig løbebane. Vi kan gøre så meget mere med idræt og sport udenfor nu – også indenfor atletikområdet, siger én af skolens idrætslærere, Yusri Hassim.

Fredag 11. oktober bliver anlægget taget i brug, når skolens børn mellem klokken 9 og 11.30 løber Skolernes Motionsløb.

Det nye idrætsanlæg er anlagt bagved skolens idrætshal, og man er velkommen til at komme forbi og løbe en tur på banen, lyder invitationen fra den internationale skole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce