Annonce
Esbjerg

Den Jyske Sparekasse åbner igen for fysisk møde med kunderne

Esbjerg: I en længere periode har kontakten mellem Den Jyske Sparekasse og deres kunder været henlagt til internettet. Ligeledes blev en stor del af sparekassens medarbejdere bedt om at arbejde hjemmefra.

- Vi har i flere år holdt virtuelle møder med kunderne, men nedlukningen i forbindelse med Covid 19 har sat skub i videomøderne. Kunderne har selvfølgelig kunnet ringe og skrive til os, men der er situationer, hvor man har brug for at gennemgå et dokument eller nogle beregninger på en skærm. Det har i situationen været en positiv oplevelse, fortæller områdedirektør Frank Jørgensen i en pressemeddelelse.

Filialerne er nu ”gen-åbnet”, og kunderne har mulighed for at komme i sparekassen til et fysisk møde. Der bliver – af respekt for Covid 19 smittefaren - max lukket det antal kunder ind, der sundhedsmæssigt er forsvarligt. Den Jyske Sparekasse har således taget de mulige forholdsregler for at minimere smitterisikoen.

- Det er rigtig dejligt, at vi igen kan tage fysisk imod kunderne i filialen. Selvom der har været medarbejdere på arbejde, har det været underligt tomt med de lukkede døre, siger Frank Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Tønder

Stærk utilfredshed i Tønder og stor glæde på Rømø: Grænseåbning får meget blandet modtagelse

Erhverv

Klar melding: Tyskland byder inden for hos Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce