x
Annonce
SønderjyskE Fodbold

Den nye angriber er hurtigt faldet ind i holdets rytme

Anders K. Jacobsen var kampafgørende i sin første kamp i den lyseblå trøje. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Duoen Anders K. Jacobsen og Johan Absalonsen så farlige ud sammen i SønderjyskE's angreb. Jacobsen føler, at han har lært sine holdkammerater at kende hurtigt.

SønderjyskE: For tre uger siden var Anders K. Jacobsen OB-spiller.

Søndag var han direkte involveret i alle SønderjyskE's tre mål mod Hobro.

Jacobsen lader til at været kommet på bølgelængde med sine holdkammerater på rekordtid.

- Jeg synes, at fra træningslejren har tingene spillet meget godt, mig og holdkammeraterne imellem. Vi har skabt utrolig mange chancer, og det gjorde vi også i dag. Jeg tror, at de har været gode til at lære mig at kende og omvendt rimelig hurtigt, sagde han efter kampen.

Angriberen var dog ydmyg omkring sin egen præstation. Han ville gerne have leveret bedre, da han og Johan Absalonsen var alene igennem med Hobros målmand.

- Jeg synes, at jeg er der, hvor jeg skal være. Det, jeg ærgrer mig mest over, er, at jeg ikke enten selv får afsluttet eller spillet bolden foran Johan, da vi er alene. Ellers synes jeg, at det er en godkendt start. Men det er sejren, der er altoverskyggende, sagde han.

- Jeg synes, det var sindssygt fedt at vinde. At mærke det med holdet. Det var sindssygt vigtige point.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Borgmester forlanger grænsen åbnet

Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Annonce