Annonce
forside

Den offentlige debat skal foregå på fakta

Læserbrev: Svar til Peter Hells indlæg 15. august 2017 i JydskeVestkysten.

Under læsningen af dit indlæg bemærker jeg: "at, som andre modstandere, har du ikke sat dig helt ind i de mange dybt alvorlige problemer med en evt. flytning af Fjordskolen". Det drejer sig ikke om elever med manglende opdragelse, som du antyder.

Der er to værdier, der har stor betydning. Den ene er de hårde værdier = bygninger/rammer, hvor du bedes læse de 260 sider fakta om skolen/problemerne, som jeg har.

Den anden er de bløde værdier = netværk, som f.eks er specialbutikker, biblioteker, praktik i firmaer, komme i forbindelse med gymnasier og HF, VUC Syd, IBC, stadion, cafeer, Sønderjyllandshallen, biografen m.fl.

Og uanset hvor Fjordskolens elever bor privat, er det i skoletiden det helt uundværlige netværk i Aabenraa, der er afgørende for elevernes forberedelse til deres videre liv, så de bliver mest muligt selvhjulpne.

Vi kan vel begge være enige om, at Kruså ikke kan tilbyde eleverne ovennævnte uundværlige netværk, når der desværre kun indenfor deres rækkevidde er en genbrugsbutik, to tankstationer, en sexkiosk, et vekselkontor, en tøjbutik, et pizzeria og Arla.

Jeg holder både af Aabenraa og Kruså - men fyrtårnet Fjordskolen skal blive i Aabenraa, som en naturlig del af Campus Aabenraa.

Du og andre borgere er hjerteligt velkommen på Egelund 5, Aabenraa for en konstruktiv dialog imellem kl. 10 - 18, men lav gerne en aftale på forhånd, jeg vil nødigt udgå for kaffe og små kager. Jeg håber, at vi ses.

Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal:

Danmark For abonnenter

70-årige Birthe føler sig umyndiggjort: Pludselig kunne hun ikke overføre penge fra egen netbank

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Coronavirus ændrer studentereksamen - alle afgangselever skal op i færre fag 

Sydjylland For abonnenter

Lotte fik økonomisk hjælp til datterens konfirmation: - Det er vigtigere, at hun ikke føler sig udenfor

Annonce