Annonce
Sydjylland

Den sidste dag i selskab med Morgenministeriet

Fredag blev den sidste morgen, hvor man kunne høre "Morgenministeriet" på skala.fm. Efter mere end ti år lukker programmet ned.

Annonce

I mere end ti år har radioprogrammet "Morgenministeriet" på skala.fm været en fast bestanddel af mange syd- og sønderjyders morgenritual. Men fredag den 14. oktober var det slut med det populære radioprogram.

Værterne Brian Ebbesen, Kenneth Jonassen, Charlotte Jørgensen og nyhedsmand Allan Staal sagde farvel til mere end 400.000 lyttere. Radioprogrammet har givet mange oplevelser, som "tangotesten", "Hva fae'n synger de?" og en fødsel live på radioen.

"Morgenministeriet" startede den 15. september 2006 og har gennem tiden haft flere forskellige værter. Blandt andet har Signe Vadgaard og Trine Jensen været med som vært. Mandag den 31. oktober åbner skala.fm op for sin nye morgensatsning, "Verdens bedste morgen".

Selvom det er slut med "Morgenministeriet", så siger Kenneth Jonassen og Allan Staal ikke endegyldigt farvel til morgenfladen, da de fortsætter på det nye morgen program. Louise Lund, der tidligere har stået for formiddagsprogram på radiokanalen, bliver den nye kvindelige stemme til de tidlige morgentimer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Regionalt

Næsthøjeste antal nye smittede: Varde er eneste kommune i landsdelen med hverken bekymrende ellers kritiske coronatal

Danmark

Live fra pressemøde: 'Smittetal er gået fuldstændig bananas' - hele verdenskortet kan snart blive orange

Annonce