Annonce
Navne

Den skjulte succes hædret: - I formår at holde liv i drømme og at skabe grundlag for varige venskaber

Hanne Berthelsen og Susanne Hauberg (t.v.) fra Studio 73 modtager prisen som Årets Folkehjælper fra Dansk Folkehjælps afdeling i Vejen. Det skete fredag 24. september i Vejen Idrætscenter i forbindelse med arrangementet Frivillig Fredag. Prisen blev overraks af Camilla Olesen og Preben Pedersen fra Dansk Folkehjælp i Vejen. Privatfoto
På Frivillig Fredag uddelte Dansk Folkehjælp i Vejen prisen som Årets Folkehjælper. Den gik i år Studio 73, Vejen fritidsteater.

Frivilligt: Dansk Folkehjælp i Vejen uddelte fredag 24. september prisen som Årets Folkehjælper. Det skete i Vejen Idrætscenter i forbindelse med arrangementet Frivillig Fredag.

Her var formand for Dansk Folkehjælp i Vejen, Preben Pedersen, og Camilla Olesen på scenen for at overrække prisen til Vejen Fritidsteater Studio 73.

Begrundelsen fra Dansk Folkehjælp løb blandt andet:

Annonce

- Studio 73 har gennem mange år haft gang i mange mennesker og mange aktiviteter. Men som i så mange andre sammenhænge er det synlige produkt kun noget af arbejdet. Forud for publikums oplevelser af en flot forestilling med skuespillernes færdigheder og hele opsætningen ligger der en stor ”skjult” del af succesen: Utallige øveaftener, arbejdet med at opbygge scenen, skaffe og sy kostumer, sminke og hår-opsætning, den tekniske del med bl.a. lyd, lys og hvad dertil kommer, ja, og hele PR-delen, samt dem der sørger for, at det er muligt at få mad og forfriskninger undervejs. Kort sagt: I har brug for mange forskellige færdigheder og har gang i mange aldersgrupper.

Preben Pedersen fremhævede også Studio 73's seneste projekt sammen med Studiescenen og Jels Vikingerne, som resulterede i forestillingen De Talende Sten på friluftsscenen i Skibelund Krat.

- Hvert år sætter I forskellige forestillinger op fx børneteaterforestilling, juleforestilling og ungdomsforestilling, en aktivitet og et fællesskab der er et godt supplement til sportstilbuddene. I Studio 73 formår I at skabe fællesskab på tværs af færdigheder og alder. I formår at holde liv i drømme og at skabe grundlag for varige venskaber, lød det fra Dansk Folkehjælp i Vejen.

Til at modtage prisen kom Hanne Berthelsen og Susanne Hauberg fra Studio 73. De fik foruden æren af titlen også et diplom og et billede udført af kunstneren Søren Parmo med hjem til teaterforeningen.

Årets folkehjælper 2021

Dansk Folkehjælp Vejen afdelingen har tradition for at udnævne Årets folkehjælper.

Prisen tildeles en person eller en forening der yder en frivillig indsats ud over det sædvanlige til gavn for andre mennesker.

I år gik prisen til Studio 73, der er en teaterforening.

Dansk Folkehjælp Vejen afdelingen uddelte prisen som Årets Folkehjælper fredag 24. september i Vejen Idrætscenter i forbindelse med arrangementet Frivillig Fredag. Privatfoto
Annonce
Navne For abonnenter

I mange år mærkede tidligere folketingsmedlem ikke efter, når kroppen sagde fra: Nu har Marlene og familien sat forbruget kraftigt ned og taget en stor beslutning

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Sidste skoledag kørte helt af sporet: Fire elever overfaldt 15-årig kammerat med knytnæveslag og skole advarer om nåle i karameller

Sønderborg For abonnenter

Arkæologer har gjort fund i superliga-klassen: Stormandshus fra bronzealderen er dukket op på Als

Sydjylland

Rovfuglene kommer: Kvinde hakket i hovedet

Esbjerg

Mand slog 18-årig i hovedet med baseballbat midt på gågaden: Politiet indledte intensiv jagt

Mød statsministeren: Hun vil have dig til at stemme ja - men hvorfor?

Sønderborg

Stort drama ved gylletank: Mand var kortvarigt bevidstløs

Sønderborg For abonnenter

Politibetjent tiltalt for at misbruge sin stilling: - Han ville ikke lade mig slippe, før jeg ændrede min forklaring

Sif og Andreas vil give mere til jorden end de tager: Sådan kom de i gang uden at stifte stor gæld

Erhverv

Stor virksomhed med 130 medarbejdere i Kolding er solgt til rival for milliarder

Cirkusrevy uden Ulf og Lisbet: Velsmurt underholdning, men ingen latterkramper

EfB

EfB siger farvel til otte spillere

Debat For abonnenter

JydskeVestkysten spørger: Hvad kommer Støjbergs parti til at hedde?

Esbjerg

Alt var tilladt - se vild billedserie og video fra folkeskolernes sidste skoledag: De unge gav den gas i Gryden

Annonce