Annonce
Debat

Den socialdemokratiske valgkamp i Esbjerg Kommune spidser til

Annonce

Den socialdemokratiske fireårige valgkamp i Esbjerg Kommune spidser til, hvor blandt andet en stemning mod et byggeri i midtbyen søges rejst.

Investorerne har tilsyneladende rod i den "forkerte" faglige sammenslutning. De socialdemokratiske betonfagforeninger kæmper for at overtage magten i kommunen i den kommende byrådsperiode. Som jeg ser det, sker det pakket ind i lidt grønt, klima og byarkitektur.

Det sørgelige resultat bliver formynderi og klapjagt på de investorer, der er så afgørende for den positive udvikling i vores kommune og landsdel.

Socialdemokratisk betontænkning dræber lyst og initiativ hos byens ildsjæle, og investorer vender blikket mod andre mere imødekommende områder i landet. Investorer er ikke afhængige af Esbjerg, men Esbjerg er afhængig af investorer, hvis ikke kommunen skal sygne hen - og der er steder nok, hvor de bydes velkommen.

Ingen tvivl om at megen uoprettelig skade kan udfoldes på blot en enkelt byrådsperiode. SF og Enhedslisten trasker troligt i socialdemokraternes fodspor og dertil kommer et flagrende Radikale Venstre. Sammenlagt et skræmmende perspektiv for Esbjerg Kommune, hvis vælgerne ikke gennemskuer den ulykke i tide, det er at overdrage magten til den gruppering ved det næste kommunevalg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Aktivister lænkede sig fast til maskiner ved Baltic Pipe-byggeplads: Politiet sigter dem for ulovlig indtrængen

Annonce