Annonce
Debat

Den sociale kontakt

Annonce

Læserbrev: Jeg har med interesse læst JV's indlæg om, at ældre gør klogt i at holde kontakt til deres nærmeste og bekendte under corona. Jeg mener også det er meget nødvendig for vores trivsel.

Vi er gennem måneder blevet gjort opmærksomme på, at vi skal huske at holde afstand, spritte af osv osv. Det er meget godt altsammen.

Det er mange ældre som måske ikke kan frigøre sig fra den tanke, at man altid skal gøre som myndighederne siger, det er man opdraget til, mere eller mindre.

I avisen udtaler en professor Steen Gregers Hasselbalch at den sociale stimuli er afgørende for at hjernen fungerer godt. Det kan jeg godt tilslutte mig er nødvendigt. Han udtaler også, at det er rigtig vigtigt, at man fastholder den sociale kontakt i det omfang det er muligt.

Så er det, at jeg synes, at jeg bliver lidt bekymret. Vi er blevet bombarderet med at vi bør/skal tage hensyn til vore medmennesker, og det bør vi, men jeg synes, at man med professorens udtalelse flytter ansvaret for egen trivsel over på den ældre. Det mener jeg ikke er retfærdig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Varde

Så er det nu: Syv dage til Rema åbner

Indland

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Annonce