Annonce
Livsstil

Den Store Gaveskole

Arkivfoto.

Hvor svært skal det være: Fire lektioner i at komme lettere gennem julegaverne.

Annonce

Har du alle julegaverne i hus?

Ja? Ikke for noget, men så er du nok kvinde. Og det kan godt være, du får en bog til jul. Sidste år konstaterede boghandlerkæden Arnold Busck, at der de sidste tre dage før jul gik fem gange så mange bøger over disken som i begyndelsen af december. Og hvert år kommer der mænd, som køber boggaver for 7000-8000 kroner.

Godt, at kvinder er så glade for bøger.

Vi trænger også til at sidde ned og hvile benene efter jul, for vi har gået langt for at skaffe mændene og alle de andre, som vi er på gave med - herunder dem, som vi mener, manden burde være på gave med - de helt rigtige (efter vores mening) gaver.

Det findes der tal på. Magasin satte på et tidspunkt skridtmålere på sine kunder, og det afslørede, hvad de fleste nok havde en fornemmelse af i forvejen: Kvinder går tre-fire gange længere i butikken, end mænd gør.

Op mod jul er det også kvinder, der trasker frem og tilbage ad gågader og i storcentre i en søgen efter gaver, der juleaften kan få modtageren til at se op fra gavepapiret med et tårevædet, taknemmeligt blik. Det må godt se dyrere ud, end det var. Det skal gerne signalere, at gaven kommer fra en person med sikker smag. Og selvom vi har gemt alle kvitteringer og byttebeviser er det et dræbende slag mod selvværdet, hvis modtageren spørger, hvor gaven er købt...

Så kan vi kvinder lære noget af mændene om at købe gaver? Eller af nogle andre? Her får du fire lektioner i at håndtere gavekøb.

Altså til brug for næste år. Du har jo for længst købt gaverne til denne jul.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Sønderjyske Fodbold

Første vintertransfer er på plads: SønderjyskE henter svensk forsvarsspiller

Annonce