Annonce
Varde

Varm sommer kvalte velbesøgt restaurant: Nu er den konkurs

Sådan facaden ud frem til efteråret sidste år. Foto: Google Street View
To kompagnoner fik en rigtig god start med græsk restaurant i Storegade i Varde. Gæsterne strømmede til. Men så kom der en uoverstigelig forhindring.
Annonce

Varde: Den meget varme sommer for et år siden kvalte den græske restaurant, Taverna Familia, der frem til slutningen af 2018 lå i Storegade i Varde. Det eneste, der er tilbage af spisestedet nu, er dokumenter, som vedrører en konkursbehandling i Skifteretten i Esbjerg. Facaden til restauranten er ændret, og nu ligger der et nyetableret spisested, som ikke har noget med konkursen at gøre.

Det var Joanna Zieba og Stelian Purcel, som i 2017 gik sammen om at drive restauranten. De stiftede formelt et anpartsselskab ved navn Taverna Varde ApS i november 2017.

- Det gik rigtig godt, forklarer Joanna Zieba om starten i efteråret 2017.

Der kom mange gæster - rigtig mange endda. Men hun og Stelian Purcel var ikke enige om driften, og derfor trådte Joanna Zieba ud af selskabet efter nogle måneder. Hun har derfor ikke noget med konkursen at gøre.

Annonce

Hedebølgen var hård

Stelian Purce er den seneste direktør for selskabet, og han forklarer, at der fortsat var stor tilstrømning i 2018, efter Joanna var væk. Men så kom hedebølgen i 2018, og den fik kunderne til at blive væk, forklarer Stelian Purcel.

- Vi kunne ikke sælge noget i den varme, siger han.

I den forbindelse manglede han at betale dele af huslejen i 2018, og Stelian Purcel måtte konstatere, at han pludselig ikke havde en nøgle, der passede til lejemålet. Derfor konkursbehandlingen af Taverna Varde ApS, der altså reelt lukkede i efteråret 2018.

Har du krav i forbindelse med konkursen, kan disse fremsættes til kurator, som er advokat Stefan Nielsen, Kongensgade 58, Esbjerg. Det skal ske inden for fire uger efter den 30. september i år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Provinsens kræftramte børn kan blive tvunget til København: Politikere og overlæge er rystede

Annonce