Annonce
forside

Denne gang var træneren tilfreds

HADERSLEV: Efter en række halvsløje kampe fandt Team Haderslev KFUM mod Hviding igen tilbage til sit niveau og vandt en sikker og fortjent sejr.

- Jeg er rigtig godt tilfreds. Spillerne blev bedt om at ville, og det gjorde de. Der blev arbejdet hårdt i begge ender. Det har vi savnet, konstaterede KFUM's træner Mark Boulton, da de to point var i hus.

- Vi er et bedre hold end Hviding, og vi havde først og fremmest fokus på os selv. Indsatsen her kan vi tage med videre, tilføjede han.

Hviding lagde sig fra starten højt på hjemmeholdets venstre back. Anne Mortensen blev i perioder mandsopdækket, og det gav plads til Lena Lorenzen, der udnyttede det til at blive topscorer.

KFUM var foran gennem hele kampen, og der var aldring nogen tvivl om udfaldet.

Team Haderslev KFUM - Hviding 28-19 (13-8)

Håndbold, 3. division, kvinder

Mål, KFUM: Lena Lorenzen 7, Eline Skau 6, Sandie Nissen 4, Solveig Sørensen 4, Marie Timm 3, Katrine Skov 1, Elvi Degn 1, Anne Mortensen 1, Vibeke Nielsen 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Marcus Knuth er en gemen mandattyv

Marcus Knuth blev onsdag De Konservatives nye udlændingeordfører samt integrations- og indfødsretsordfører. Det er der bestemt ingen grund til at ønske tillykke med. Den politiske belønning er nemlig aldeles ufortjent. Naturligvis er det fuldstændig legitimt, hvis Marcus Knuth ikke længere har følt sig hjemme i Venstre og derfor skifter til De Konservative. Til gengæld er det målt med moralske alen helt utilstedeligt, at politikeren blot fortsætter i Folketinget, som om intet var hændt. Den 5. juni i år sendte vælgerne 43 repræsentanter for Venstre ind i Folketinget. Så vidt vides har der ikke efterfølgende været et nyt valg. Derfor er de 43 mandater fortsat Venstres. Partihop er beklageligvis ikke helt så sjældne i dansk politik. Som regel er mønstret det samme – afhopperne tager deres mandater ind i det nye parti. Opfattelsen af, at politikerne så at sige ejer deres mandat er hinsides enhver sund fornuft. Mandatet tilhører de vælgere, der har udpeget den pågældende. Ved Folketingsvalget satte godt 9500 vælgere deres kryds ved Marcus Knuth. Det gjorde de givetvis i forventning om, at deres tillidsmand på tinge ville arbejde for Venstres dagsorden. Den tillid er nu gjort til skamme. Eneste anstændige beslutning er at forlade sin politiske tillidspost, hvis man af den ene eller anden grund kommer på kollisionskurs med sig parti. Så kan suppleanten nemlig rykke ind og fortsætte arbejdet for den liste, som vælgerne har peget på. Havde Marcus Knuth draget denne rette konsekvens, ville det aftvinge respekt. Det havde herefter stået ham frit for eventuelt at stille op som konservativ kandidat ved næste Folketingsvalg, hvor han måske endda havde haft rimelige muligheder for atter at blive sendt afsted til Christiansborg. I stedet har Marcus Knuth nu slet og ret gjort sig skyldig i gement mandattyveri, hvor han har sat sine egne interesser over vælgernes. Den slags bidrager til en politikerlede, som i dette tilfælde er absolut berettiget.

Aabenraa

Skolebus kørte i grøften

Annonce