Annonce
Rejser

Denne vinter: Oplev lysfestivalen Lumagica lyse flere byer op

I 2021 har Lumagica forskellige lysfestivaler på forskellige lokationer i Danmark. PR-foto Lumagica
Aabenraa, Odense, Ringsted og Slagelse får i år alle fornøjelsen af lysfestivalen Lumagica, der havde sin debut sidste år i Ringsted. Til hver by hører et tema: Spooky Lumi Nights, Frozen Kingdom, Enchanted Winter Forest og Christmas Wonderland.

Lysfestivalen Lumagica afviklede for første gang en lysfestival i november og december sidste år i Ringsted Lystanlæg med temaet Enchanted Winter Forest. Lysfestivalen blev gæstet af mere end 55.000 gæster henover 23 åbningsdage.

I år gentager festivalen succesen, men med tre ekstra byer. Udover Ringsted er det Odense, Slagelse og Aabenraa. Hver lokation får sit eget tema. Derfor vil det også være muligt at købe en samlet billet til flere af lysfestivalerne.

- Vi er glade for, at danskerne har taget rigtig godt imod os. Den begejstring, der var for vores lysfestival sidste år, var meget overvældende. Vi er et erfarent team, der elsker at udvikle idéer og designe nye parker, og vi er derfor taknemmelige over at kunne afvikle hele fire lysfestivaler i år, udtaler marketingschef Nadja S. Kalnæs i en pressemedelelse.

Annonce

Lysfestival i fire byer

I Slagelse er lysfestivalens tema Spooky Lumi Nights, som blev afholdt mellem 8. og 31. oktober i Jernbanegården. Under temaet kan de besøgende se frem til mystik, Frankenstein og græskar, der bliver vakt til live.

I Aabenraa på Brundlund Slot er temaet Frozen Kingdom, som byder på en isdronning og hendes rige, hvor isfolk og andre eventyrlige figurer gemmer sig i det frosne vinterlandskab. “Frozen Kingdom” bliver afholdt mellem 5. november og 30. december.

Lysfestivalen Lumagica

Lumagica er en visuel og nyskabende festival, der byder på et interaktivt kunstnerisk lysunivers, hvor de besøgende bliver ført gennem særlige rum og scener.

Fra 0 til to år er adgang gratis. Fra tre til 12 år koster det en børnebillet til 75 kroner, og fra 13 år og opefter koster entré en voksenbillet til 165 kroner.

Lumagica planlægger flere lysfestivaler i februar 2022.

Læs mere på www.lumagica.dk 

Fra Spooky Lumi Nights. PR-foto: Lumagica

I Odense i Kongens Have kan besøgende gå på opdagelse i Enchanted Winter Forest. Tematikken dækker over en fortryllet skov, hvor man kan møde store lysende dyr og opleve lysshows. Lysfestivalen varer fra 12. november til 19. december.

Med temaet Christmas Wonderland bliver julen for alvor ringet ind i Ringsted Lystanlæg med Nordpolen, en slikskov og julemandens værksted. Lysfestivalen finder sted mellem 19. november og 23. december.

Annonce

Verdensomspændende organisation

Lumagica er en international organisation med navnet MK Event, og Danmark er en del af de 12 lande, der skaber lysfestivaler. Det er planen at afholde 23 lysfestivaler rundt omkring i hele verden i år. Det tal forventes af blive fordoblet i 2022. I Danmark indtager lysfestivalen fire forskellige byer.

- Vi glæder os meget til at skabe vores unikke udendørs lysfestivaler med forskellige temaer og designs. Vi ser frem til at invitere vores gæster ind i en magisk park, hvor alt er gennemtænkt, specialdesignet og unikt for lige netop dén park, udtaler marketingschef Nadja S. Kalnæs i en pressemedelelse.

Lystog. PR-foto: Lumagica
Fra Enchanted Winter Forest. PR-foto: Lumagica

Bag lysfestivalerne i Danmark står MK Illumination, der er en søstervirksomhed til den store organisation. Teamet bag lysfestivalen har været på en to-årig rejse rundt i verden for at indsamle viden og inspiration. Lumagica ansatte deres første medarbejdere i sommeren 2020. Teamet er en blanding af kreative unge og erfarne med forskellige baggrunde inden for blandt andet oplevelsesdesign, eventafvikling og marketing.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal:overblikket over epidemiens udvikling

Annonce
Annonce
Annonce
Haderslev For abonnenter

Springrytteren Tina Lund red på en meget dyr hest, men ejeren havde ikke råd til at have den, så han snød sin bank

Varde For abonnenter

Han lægger historier på Facebook flere gange om dagen – men åbenheden dækker over en stor lukkethed

Navne For abonnenter

Lars Koch Hertel var læge i Christiansfeld i mere end 30 år: Nu er han død 71 år gammel

Sønderborg

Venstre vil tage statsministeren på ordet: - Vi skal turde frigøre folkeskolerne i Sønderborg

Kommuner til atomaffald efterlyses: Hvem melder sig frivilligt?

Sydjylland

Nu får vi friheden tilbage, men følelserne er blandede:  - Hvis pandemien er slut, skal jeg se det, før jeg tror det

Kolding For abonnenter

Andrea fik sit store gennembrud i Retfærdighedens Ryttere: Nu spiller hun med i ny stor Netflix-serie

Thomas kørte i sin fars hjulspor: Boede i lastbil i to og et halvt år

Haderslev

Hesteavler frifundet i forældet straffesag: Snød banken for 700.000 kroner i hestehandel

Storfisker er træt af hetz og sælger mange fiskekvoter

Team Esbjerg For abonnenter

Team Esbjerg floppede: En helt igennem sjasket præstation

Esbjerg For abonnenter

Presset på kommune stiger i sag om svigtede specialbørn: Foreninger tordner mod katastrofale forhold

Team Esbjerg

Se videoanalyse: En sløv præstation - Team Esbjerg smed dyrebart point i topstriden

Annonce