Annonce
Erhverv

Depotrum og lager: Ny virksomhed rykker ind på Kornvej

Hans Nielsen åbner 18. januar HN Depotrum & Lager på Kornvej 4 i Give. Her vil der være 43 depotrum samt mulighed for lagerhotel til rådighed for både privat- og erhvervskunder. Foto: Jim Hoff 
Ud fra devisen om at overveje nye muligheder og se andre forretningspotentialer, når et marked et udtømt, har Hans Nielsen iværksat et nyt forretningskoncept i de lokaler, der tidligere husede tilskæreriet hos Herluf Design på Kornvej i Give.
Annonce

Give: I begyndelsen af januar måned rykkede virksomheden Uhre & Nybæk ind i de tomme lokaler på Bæksgårdsvej i de bygninger, der gennem mange år har huset Fixoni, og 18. januar gentager det erhvervsmæssige kunststykke sig, når Hans Nielsen åbner HN Depotrum & Lager i bygningerne hos Herluf Design på Kornvej 4.

Rent historisk en ganske interessant fortælling, for tilbage i 1965 og 1966 grundlagde henholdsvis Hans Utoft og Herluf Nielsen de to virksomheder, der gennem mange år skulle stå som ypperlige repræsentanter for, hvad lokal iværksætteri kan udvikle sig til.

I 2007 foretog man et generationsskifte hos Herluf Design, hvor Hans Nielsen overtog styringen af virksomheden. Da han oplevede kontinuerligt mindre salg til eksportmarkedet hen over 2018 og 2019, valgte Hans Nielsen efter modne overvejelser at lukke Herluf Design i september 2019 og i stedet satse på sit firma Hans JS Nielsen A/S, som beskæftiger sig med engroshandel med beklædning.

- Efter lukningen stod vi jo med en masse gode men uudnyttede kvadratmeter, så det satte gang i en række overvejelser. Vi kontaktede ejendomsmægler Maiken Nørtoft med henblik på at få lavet et prospekt til udlejning af lokalerne. Hun gik i gang med processen, og så var det, hun pludselig kom med et interessant forslag, fortæller Hans Nielsen.

Maiken Nørtoft foreslog ham at lave depot- og lagerrum i en del af bygningerne. Hun ved af erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, at der er mangel på gode depotrum, når folk handler hus og kan havne i en situation, hvor der skal opbevares en masse ting mellem køb eller salg og overtagelse.

- Det lød som en fin forretningsidé, og på den måde kunne vi både holde gang i driften og skabe aktivitet i bygningerne, ligesom det også var tiltalende for os, at vi på den måde bevarede bygningerne på egne hænder. Derudover er konceptet strikket sammen på en måde, så jeg ikke skal være her flere timer om dagen, men også har tid til at passe min anden forretning, siger Hans Nielsen.

Hans Nielsen åbner 18. januar HN Depotrum & Lager på Kornvej 4 i Give. Her vil der være 43 depotrum samt mulighed for lagerhotel til rådighed for både privat- og erhvervskunder. Foto: Jim Hoff 
Annonce

Høj brugervenlighed

Konceptet er nemlig særdeles brugervenligt, idet man via virksomhedens hjemmeside kan oprette sig som bruger.

Man vælger det ønskede rum, udfylder oprettelsesblanketten online, og så får man via mail tilsendt en pinkode, som man skal bruge for at komme ind i det store rum, der indeholder i alt 43 depotrum i tre forskellige størrelser fra 5,0 kvadratmeter over 6,4 til 10,2 kvadratmeter.


Det lød som en fin forretningsidé, og på den måde kunne vi både holde gang i driften og skabe aktivitet i bygningerne.

Hans Nielsen, ejer HN Depotrum & Lager


Alle rum er 2.44 meter høje og fremstår lyse og venlige med god luftventilation i opvarmede rum med linoleumsgulv. Rummene er videoovervågede, opvarmede og forsynede med rulleporte, der gør ud- og indgang let og brugervenligt. I det hele taget er der god plads at manøvrere rundt på, og der er også fine tilkørsels- og aflæsningsforhold.

Man skal selv anskaffe sig en god, sikker hængelås til det rum, man har lejet, og derfra er det ganske enkelt, idet der er åbent hver dag fra klokken 6.00 til 22.00.

Netop den brugervenlige tilgængelighed har været helt central for Hans Nielsen i konceptet, for brugerne i dag vil have let og hurtigt adgang til tingene - og det får de på denne her måde.

Ud over depotrummene kan man også leje ekstra meget lagerplads, hvis man står og mangler netop det.

- Vi har et par store rum, der kan anvendes til lagerhotel. Tilkørselsforholdene er gode, parkeringsforholdene er fine, og der er en god læsserampe, så det er meget brugervenligt også til erhvervsmæssig opbevaring eller eksempelvis webhotel. Generelt har vi faktisk en del mere plads at gøre godt med, og hvis det her koncept bliver den succes, som vi håber på, har vi fine muligheder for at udvide med flere depotrum, siger Hans Nielsen.

Forhåbningerne knytter sig tæt til, at man via god research ved, at de depotrum der er i området i forvejen, er godt booket op, og at HN Depotrum & Lager udover en høj kvalitet kan bryste sig af en fortrinlig beliggenhed, hvor byer som Billund, Brande, Herning, Ikast, Tørring, Jelling, Grindsted, Horsens og Vejle plus de lokale omegnsbyer alle har relevant kundepotentiale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce