Annonce
Vejen

Der blæser mildere vinde over Social- og ældreområdet

Byrådsmedlemmer Henny Schøler, til venstre, og Marion Mortensen, begge Venstre.
Annonce

Læserbrev: Social- og ældreområdet har over de seneste år bokset med at få pengene til at slå til i en verden, hvor vi får flere og flere ældre, og hvor udfordringen med demens også er stigende. Forvaltningen arbejder hårdt for at finde løsninger, og vi ser i dagligdagen, at vores personale hver dag leverer et godt stykke arbejde.

Derfor er vi i Venstregruppen rigtig glade for resultatet af byrådets budgetseminar og førstebehandlingen i byrådet. Det kan betyde gode nyheder for social- og ældreområdet, idet der blandt andet lægges op til et tilbagekøb af rammebesparelserne på ældreområdet og socialområdet med hhv. 21 millioner og 9 millioner. Hvis byrådet stemmer for forslaget, vil det lette presset i en grad, så det kan mærkes, og vi imødegår, at vores ældre og de svageste borgere i Vejen Kommune rammes af de besparelser, som ellers er svære at undgå.


Det kan betyde gode nyheder for social- og ældreområdet, idet der blandt andet lægges op til et tilbagekøb af rammebesparelserne på ældreområdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde For abonnenter

Barn skulle onanere med børste, og ung kvinde blev voldtaget: Læs uddrag af anklageskrift mod 22-årig fra Varde

Sydjylland For abonnenter

Fra abort til aktiv dødshjælp: Esbjerg-etiker har fået knubs for at stikke næsen frem

Annonce