Annonce
Esbjerg

Der blev trådt i pedalerne: Bent Pedersen Cup var igen en stor succes

Motionsløbet Bent Pedersen Cup var igen i år en stor succes. Der er normalt fem løb i serien, men i år betød coronasituationen, at der kun blev afviklet tre afdelinger. Cykelklubberne i Bramming, Oksbøl, Varde, Tarp og Tjæreborg laver løbet i fællesskab.  
Annonce

Sikke en fantastisk cykelaften.

Vejret var fuldstændig perfekt, og samtlige 66 ivrige ryttere var i strålende humør, da Tjæreborg Cycling tidligere på ugen afviklede tredje og sidste afdeling af årets Bent Pedersen Cup.

Normalt afvikles Bent Pedersen Cup over fem afdelinger, men i år har coronaen betydet, at løbsserien måtte afkortes en smule.

I og omkring Tjæreborg var rytterne ude på en godt 10 kilometer lang rundstrækning, og der blev virkelig trådt igennem.

- Der blev virkelig kørt godt til. Vi er godt brugte nu, lød det samstemmende fra Tjæreborg-rytterne Dan Thomsen, Brian Jessing og Rene Johannssen, da de havde krydset målstregen i fornem stil.

Bent Pedersen Cup er for cykelryttere på alle niveauer. Og arrangørerne er klar igen i 2021.

Henrik Aalbæk, der er formand for Tjæreborg Cycling, var ovenud tilfreds efter løbet.

- Alt gik lige akkurat, som det skulle. Folk i Tjæreborg var rigtig gode til at tage hensyn til, at vi havde arrangeret løb sådan en skøn sensommeraften. Så 1000 tak for det og tak til alle deltagere, hjælpere og naturligvis til løbssponsor Bent Pedersen.

A-rækken blev vundet af Mads Østergaard foran Daniel Eriksen og Thomas Theilgaard.

B-rækken blev vundet af Jesper Sloth Hansen foran Brian Boysen og Henrik Jørgensen, mens Bjarke Bruun sejrede i C-rækken med Michael Møller og Claus Sibbert på de næste pladser.

Hos kvinderne vandt Janni Spangsbjerg foran Julie Uhre.

Samlede vindere af Bent Pedersen Cup blev Jeppe Tolbøll (A-rækken), Magnus O´Connor Vig Jensen (B-rækken), Claus Sibbert (C-rækken).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce