Annonce
Varde

Der er brug for taxa i Varde

Er flextur en god nok erstatning for taxa, hvis Esbjerg Taxa dropper Varde? Arkivfoto: Nils Svalebøg
Annonce

Læserbrev: Varde taxa er samordnet med Esbjerg Taxa. Det mærkes tydelig, hvis man er bruger af systemet.

Selv bestilte ture kommer ikke til tiden, hvis der i det hele taget kommer en bil. Kommer man til Varde Banegård med tog en aften med regnvejr, er beskeden, at der ingen vogn er i Varde, men der vil gå cirka tre kvarter, inden man kan transporteres. Flextrafikordningen er en udmærket ting, men kan ikke bruges altid.

Det er nemt at udtale sig i pressen, selvom man bor i oplandet (Tistrup) og har sit eget køretøj, men der er flere, der ikke har sit eget køretøj, ej heller er i stand til selv at køre.

Hvis man bor i Varde midtby kan det undre at se biler med navn på siden, Samstyrken, køre taxakørsel til biografen. Burde det ikke være taxa og ikke en institution, der kører?


Flextrafikordningen er en udmærket ting, men kan ikke bruges altid.


Svar fra udvalgsformand Preben Friis-Hauge, Søndergade 18, Tistrup:

Det er min opfattelse, at brugere af Samstyrkens kørsler er borgere med et særligt og kendt behov, der gør det hensigtsmæssigt, at de kender chauffører og eventuelt hjælpepersonale.

Flekstur er muligt at bruge for alle borgere mellem klokken 6.00 og 24.00, hvis man bestiller sin tur minimum to timer før, man skal bruge den.

Jeg har fået info om, at hvis en taxatur er værd at køre efter, så er det også muligt at få en taxa på hverdagsaftner/-nætter i hele Varde kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Politiet efterlyser 30-årig kvinde

EM I HÅNDBOLD For abonnenter

Det nye omdrejningspunkt: Vejen ind i varmen har været lang, træls og bumlet

Annonce