Annoncørbetalt indhold

Der er fokus på natur og bæredygtighed i Vonsild Bakke

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Du kan skrive dig op til de nye lejemål i Vonsild Bakke, hvis du gerne vil bo centralt og tæt på det hele, samtidig med at du omgiver dig af smuk natur samtidig med at der er god samvittighed på den bæredygtige konto. Her er der yderligere et ønske og en ambition om, at der skal være plads til alle, unge som gamle, eller helt store familier der på tværs kan have det fælles udgangspunkt, at bo centralt lige midt i naturen. Læs mere om lejemålene i Vonsild Bakke og skriv dig om til den kommende perfekte lejebolig allerede i dag.

Fællesskab og variation er kerneværdier i Vonsild Bakke 

Annonce

Det er vigtigt at der er alsidighed i Vonsild Bakke og at der er forskellige der kan benytte sig af de lejemål der findes, for at skabe en dynamik og et godt naboskab på tværs af generationer. Derfor finder du også forskellige størrelser lejemål med hver deres fordele. Det er både muligt at finde en 2 værelset, 3 værelset eller en senior bolig med fokus på bevægelsesmuligheder og et lejemål i stueplan uden besværlige trapper. Der vil være et fælleshus på området, der skal være med til at skabe gode betingelser for det fællesskab der skal bygges mellem de lejere der findes i området syd for Kolding.

Vonsild Bakke ligger tæt på alt hvad du skal bruge 

Hvad end der er tale om indkøbscenter, daginstitutioner, idræt eller andet, så kan du med garanti nå det hurtigt fra Vonsild Bakke. Og det er kun en af de mange fordele der er ved stedet, altså at det ligger centralt, samtidig med at det på en eller anden måde formår at ligge helt for sig selv. For med den smukke natur omkring dig i Vonsild Bakke, behøver du ikke langt ud på landet. Blot efter få minutter er du i Kolding Centrum.

Der er tænkt bæredygtigt 

Der er tænkt bæredygtigt i Vonsild Bakke. Derfor kan du også spare på forbruget og låne plæneklipperen fra fællesredskabsskuret i stedet for at købe en ny på egen hånd og have stående i de tider hvor du ej heller, skal bruge den. Der er yderligere en byttecentral, hvor du kan bytte de ting du ikke længere skal bruge til noget nyt som er relevant for dig, eller spare en smule på indkøbsturen, ved i stedet at høste lidt i den lokale og hjemmedyrkede urtehave på stedet. Tak fordi du læste.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.