x
Annonce
Tønder

Der er fortsat liv i Tønder Havekreds

Maj-Britt Petersen, formand for Tønder Havekreds, er glad for, at det lykkedes at finde nye kræfter til bestyrelsen.Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Efter generalforsamlingen tidligere på ugen står det nu klart, at Tønder Havekreds fortsætter - med noget så sjældent som en herre i bestyrelsen.

TØNDER: Sorte skyer trak sig sammen over Tønder Havekreds inden generalforsamlingen. To faste medlemmer af bestyrelsen og én suppleant havde alle valgt at stoppe, og da ingen havde meldt sit kandidatur til bestyrelsen, var havekredsen i overhængende fare for at skulle gå i dvale.

Men heldigvis er de sorte skyer fortrukket efter tirsdagens generalforsamling, og formand Maj-Britt Petersen kan glad konstatere, at Tønder fortsat har en havekreds.

- Efter vi havde været ude med vores efterlysning af nye medlemmer, så fik vi faktisk tilsagn fra tre, der ønskede at deltage i bestyrelsesarbejdet. Så dermed er vi nu efter generalforsamlingen oppe på seks medlemmer og én suppleant. Så havekredsen fortsætter, lyder det fra Maj-Britt Petersen.

Annonce

Tønder Havekreds

Bestyrelsen i Tønder Havekreds konstituerede sig ved generalforsamlingen, og medlemmer er følgende:

Maj-Britt Petersen fortsætter som formand.

Joan Holm Schmidt er sekretær.

Annie Tværvang, der er ny i bestyrelsen, har ansvar for regnskabet.

Derudover er også Jan Ravnborg, Joan Sommer Andersen og Ulla Østerberg bestyrelsesmedlemmer.

Suppleant er Valborg Matthiesen.

Enlig hane

Udover at glæde sig over, at det lykkedes at finde folk til videreførelse af havekredsen, glæder Maj-Britt Petersen sig over endnu en ting efter generalforsamlingen.

- Vi har sørme fået en herre i bestyrelsen. Det hører til sjældenhederne, men det glæder vi os meget over. Han må bestemt have nogle andre idéer og input, som vi kan få glæde af. Så der ikke går for meget rosenhave i det, lyder det muntert fra forkvinden.

Selvom bestyrelsen nu er på plads, så vedtog man på generalforsamlingen endnu en vigtig ting.

- På generalforsamlingen blev det besluttet, at bestyrelsen har lov til at optage nye medlemmer, uden at det skal vedtages på en generalforsamling. Så vi vil fortsat gerne høre fra folk, hvis de har lyst til at give en hånd med i bestyrelsesarbejdet i Tønder Havekreds, siger Maj-Britt Petersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce