x
Annonce
Læserbrev

Der er ikke brug for arbejdsro - men nattero på Storetorv

Læserbrev: Ejler Schütt, DF, maner til arbejdsro for diskotek Seven. Der er nok ikke en gennemtænkt metafor, da sagen i praksis især omhandler støj fra diskoteket. Der er da heller ikke brug for arbejdsro, men nattero og en afklaring.

Sagen handler om en beslutning, der blev truffet på et forkert grundlag. Politikerne tog dengang fejl, og nu prøver man så at rette op på den fejl ved at begå en større. For nok skylder vi diskotek Seven en lovliggørelse eller en beklagelse, men ved at vedtage en snæver lokalplan for underetagen på Storegade 7, lader vi hånt om alle de andre, der har efterlevet den gældende lokalplan i god tro.

Her lader det til, at Ejler Schütt og en række andre politikere stædigt insisterer på, at der absolut skal være diskotek på Storetorv, til trods for at det i dag er vanskeligt at finde opbakning fra unge som gamle til, at det partout skal placeres på Storetorv. Det er et meget enøjet synspunkt, som nok mest tager hensyn til egen dårlige samvittighed.

Vi i det Konservative Folkeparti er for, at de unge har attraktive muligheder for at samles i bylivet, men vi er ikke for, at et lokalplansstridigt diskotek skaber splid og manglende nattesøvn for de beboere og ejere, der har lokalplanen på deres side.

Sagen kalder på en ansvarlig og værdig afslutning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Daginstitutioner og mindre skoleklasser genåbner 15. april - sommerens festivaler aflyst

Annonce