Annonce
Varde

Der er kun plads til 45 flere på cykeltur Varde-Skagen: Mange har beholdt billetten

Der er godt fyldt op her, inden tilmeldingen begynder til Cykel for Sagen, som har ti års fødselsdag i år. Arkivfoto: Chresten Bergh
Cykel for Sagen fejrer ti års fødselsdag på landevejene. Mange deltagere står over fra sidste års aflyste udgave.
Annonce

Varde: Cirka 75 deltagere valgte at beholde deres billet, da det sidste år stod klart, at 2020-udgaven af Skagen-Varde cykelløbet måtte coronaaflyses. Derfor udbydes der kun 45 billetter til salg, når der 1. februar åbnes for tilmelding. Der er plads til 120.


Vi planlægger efter, at alle danskere ifølge myndighederne er tilbudt vaccination til den tid.

Ole Paterek, Cykel for Sagen


Det er ti år siden, at motionister for første gang prøvede kræfter med asfalten mellem Varde og Skagen. Det var i 2011, at foreningen Cykel for Sagen rullede af sted for første gang og trampede penge ind til psykisk sårbare. Varde-Skagen er et sponseret cykelløb, hvor overskuddet går til velgørenhed - idræt for mennesker med en sårbar psyke.

I år er der altså tale om en jubilæumstur. Men der er ikke så mange pladser som normalt, når tilmeldingen traditionen tro begynder 1. februar.

I år køres løbet i weekenden omkring 13. august, og formanden for Cykel for Sagen, Ole Paterek, oplyser, at forberedelserne er i gang.

Annonce

Vaccinationsplan

- Vi planlægger efter, at alle danskere ifølge myndighederne er tilbudt vaccination til den tid, siger Ole Paterek.

Går alt efter planen, vil der formentlig være nogle ændringer i forbindelse med forberedelse til løbet. Der plejer at være fællestræninger forud for strabadserne på de jyske veje. Der køres typisk omkring 500 kilometer på tre dage.

- Der bliver jo nok mere selvtræning i år, siger Ole Paterek.

Det er valgt at køre samme rute, som var planlagt i 2020. Dog bliver der ikke i år ruter for mountainbikecykler.

Er løbet noget for dig, så er det nok ved at være tid til at indlede træningen. Det kræver som udgangspunkt en landevejscykel at deltage, og det er en god idé at møde til fællestræningerne, som der nok desværre ikke bliver mange af i år.

Der er tilmelding på Cykel for Sagens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Citychefen opfordrer kunderne: Byt eller få et tilgodebevis

Annonce