Annonce
Sønderborg

Der er sat prop i trafikken til Als

Ringgade blev det hurtigt sat prop i. Foto: Kim Holm
Allerede fra klokken 13.30 blev der trængsel på vejen mod Sønderborg, og her midt på eftermiddagen er trafikken gået helt i stå inde i byen.
Annonce

Sønderborg: Tæt på en times totalt stop for bilerne på vejene inde i Sønderborg, sådan er situationen lige nu med den stærkt øgede trafik til Bon Jovi-koncerten på Slagmarken ved Kær Halvø. Mange veje er ensrettede.

Næsten en times tid tog det fra Ringbakken nedad Ringgade mod Sønder Landevej, og det samme var tilfældet den modsatte vej. Stop and go. Det samme var tilfældet fra landevejene og ned ad Aabenraavej ind mod centrum.

Der bliver generelt meget tæt trafik her fra tidligt på eftermiddagen tirsdag, hele aftenen og en del af natten til og fra rockkoncerten med bandet Bon Jovi Det forventer Vejdirektoratet, der har udsendt et varsel om kødannelser og omkørsler på vejene omkring Sønderborg.

Derfor skal trafikanterne være opmærksomme på forlænget rejsetid i området. Vær opmærksom på at en del af Rute 8 spærres i vestgående retning. Af samme grund opfordrer Vejdirektoratet til, at både gæsterne til Bon Jovi, passagerer til Sønderborg Lufthavn og alle de øvrige trafikanter i området sætter ekstra tid af til deres rejse og følger Vejdirektoratets trafikråd på dagen. - Der bliver tale om en dag med ekstraordinære trafikale omstændigheder i Sønderborgområdet som følge af koncerten,” siger afdelingsleder Søren Carlsen Kjemtrup fra Vejdirektoratet.

- Både den kollektive trafik og privatbilismen bliver berørt af omkørselsruter og trafikkøer. Vi kan dog hjælpe hinanden med at komme bedst muligt frem ved at følge Vejdirektoratets køreråd på dagen, siger han.

Hvis man skal til Nordals eller ud på Als og kommer fra fastlandet, vil det måske være en idé at tage færgen Bitten fra Ballebro til Hardeshøj.

Hjemmeværnet dirigerede trafikken - her bilister, der ikke skal til koncert, men ind i byen. Foto: Kim Holm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Tønder tabte pusten efter pausen

Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce