Annonce
Varde

Der er stadig billetter til ny festival i Varde

Peter Ebberfeld med band er hovednavnet til Varde Live. Arkivfoto: Christer Holte


Varde: Det gik hurtigt med at sælge billetter til en festival, som Varde Live har arrangeret, da billetsalget åbnede tirsdag. Efter cirka fem timer kunne All Stage - firmaet, der står bag Varde Live - meddele, at der kun var cirka 90 billetter tilbage.

Siden er det gået noget langsommere. Status fredag eftermiddag var, at der er 71 billetter tilbage, oplyser Allan Bach Nielsen, der er direktør for All Stage.

Han fortæller også, at systemet, hvor folk opfordres til at købe borde med fire eller seks pladser, har givet lidt forvirring. Folk spørger, om de kan få et større bord, hvis de køber ekstra billetter.

Annonce

- Det kan de sagtens, bare de kommer sammen og ved, hvem de vil sidde med ved indgang til pladsen, skriver Allan Bach Nielsen i en mail.

Grunden til bordbestillingssystemet er, at der er krav om, at gæsterne sidder ned til festivalen på grund af corona-restiktionerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Ejere af landejendom har mistet alt i kraftig brand: - Vi overlevede. Og det er det vigtigste

Aabenraa For abonnenter

Genforeningen betyder også meget i Kongehuset: Derfor er det vigtigt for både dronningen og sønderjyderne, at hun er med til fejringen

Annonce