Annonce
Haderslev

Der køres stadig for hurtigt på uheldsstrækning

Den højest tilladte hastighed på uheldsstrækningen er 79 km/t. Foto: Politiet

MOLTRUP/ARNUM/GRAM: Lørdag holdt politiet ATK-vogn igen på Moltrup Landevej. 65 bilister blev fotograferet og kan vente bøder. Seks af dem må også regne med et klip i kørekortet. Og én skal på køreskolebænken igen. Bilisten blev blitzet med 118 km/t. den højeste tilladte fart er 70 km/t.

Det er kun få dage siden, der sidst var et uheld på strækningen.

Søndag holdt ATK-bilen på Haderslevvej vest for Gram. Her blev kun tre bilister filmet. Én af dem kørte 109 km/t, hvor der må køres 80, så det koster også et klip.

Tidligere på ugen var ATK-bilen i Arnum på anmodning fra lokale borgere. Her blev syv bilister blitzet. Men to af dem får et klip. De kørte henholdsvis 70 og 76 km/t i byzone.

Annonce
Hastigheden her koster et klip i kørekortet. Foto: Politiet
Kun tre bilister blev blitzet søndag på Haderslevvej. Foto: Politiet
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener om Radio24syv: Man kan både vinde og tabe udbud

Når det offentlige sender opgaver i udbud, ligger det i sagens natur, at man som byder både kan vinde og tabe. Og det er også naturligt, at når en udbudsperiode udløber, risikerer det firma, der hidtil har løst opgaven, at tabe kampen om et nyt udbud. Men de selvfølgeligheder anfægter ikke de mange tilhængere af Radio24syv, der er dybt skuffede og vrede over, at radiokanalen ikke kan fortsætte efter denne måneds udgang. Lukningen af Radio24syv bliver af kritikere set som politikeres bevidste forsøg på at stoppe en kanal, der har lavet magtkritiske nyheder og satire. Dette blev også af disse kritikere set som årsagen til, at det daværende borgerlige flertal besluttede, at det nye udbud af Radio24syvs sendetilladelse skulle føre til en radiostation med hovedsæde i provinsen. Radio24syvs ejere ønskede på de forudsætninger ikke at søge. Det vakte så stor kritik, at et politisk flertal reagerede med at beslutte et udbud af en internetbaseret DAB-kanal, som ville give Radio24syv en chance for at fortsætte. Men i et udbud hverken kan eller skal politikerne bestemme hvem, der skal løse opgaven. Det har det politisk uafhængige radio og tv-nævn under Kulturministeriet haft til opgave at afgøre. Nævnet valgte så tirsdag eftermiddag, at Radio24syv ikke får den opgave. Det var et chok for mange medarbejdere og lyttere af en station, der i løbet af otte år har revolutioneret taleradio i Danmark. Tak for det. Men det er forkert, at politikerne har lukket Radio24syv. Stationen har tabt til konkurrenten Radio Loud, som af Radio og tv-nævnet er vurderet til på en række opstillede kriterier at have indgivet det bedste bud. På FM-båndet er Radio4 med hovedsæde i Aarhus klar til fra 1. november at blive afløseren for Radio24syv. Radio4 er ejet af en række lokale og regionale medier, herunder Jysk Fynske Medier, hvis største dagblad er JydskeVestkysten. Også Radio4 må risikere at kunne tabe et eventuelt nyt udbud, når den nuværende sendetilladelse udløber om otte år. For den slags udbud kan man både vinde og tabe.

Vejen

Landmand opgiver strid om Skovgårdsvej: - Min retsbevidsthed er krænket

Annonce