Annonce
Tønder

Der må være en grænse

Annonce

Læserbrev: Jeg ved det godt, jeg er en sur gammel mand. Det ene øjeblik efterspørger jeg handling, og når det så sker, er jeg heller ikke tilfreds. Tønder kommune kræver nu 14 dages selvbetalt karantæne af de ansatte, der krydser grænsen mod syd. Hvad så med de medarbejdere, der er bosat i Tyskland, er de også sat i karantæne? Eller får de dispensation fra de strenge krav? Er smittefaren større syd for grænsen, end den er nord for grænsen? Hvis ja, hvorfor får de så lov til at komme på arbejde hver dag? Hvis nej, hvorfor kræver kommunen så 14 dages selvbetalt karantæne? Hvad hvis det er et af medarbejderens familiemedlemmer, der trodser rejsevejledningerne? Er der i det hele taget evidens for, at tiltaget har nogen som helst indflydelse på smittespredningen? Man tester jo i forvejen de ansatte hver 14 dag. Ikke at jeg er imod karantænen, men giver den overhovedet mening, hvis den ikke går begge veje. Med kravet om 14 dages selv betalt karantæne, sætter man en fod, men man tager ikke skridtet fuldt ud.

Jeg har tidligere spurgt, hvad Tønder kommune, ud over at følge anbefalingerne, gør for at beskytte kommunens borgere, ansatte og virksomheder mod Coronavirus. Det spørgsmål savner jeg stadigvæk svar på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce