Annonce
Debat

Der må vel for pokker være en grænse for minoriteters indflydelse og magt

Annonce

Læserbrev: ''Retten til at leve det liv, man vil...''

Det siger SF's Trine Torp og gennemtrumfer, at regnbueflaget bliver hejst sammen med Dannebrog foran Christiansborg den 22. august.

Det krænker i den grad min retfærdighedssans, for samme ret må så formodes også at skulle gælde for eksempelvis herboende tyrkere, der sikkert vil savne at se det røde tyrkiske flag med halvmåne og stjerne vaje foran Christiansborg - som symboler for islam, der jo også får lov at overtage Danmark bid for bid - mens en altdominerende naivitet fløjter ud af alle knaphullerne hos en række af de politikere, der mere og mere signalerer en totalt forvredet mangel på sund fornuft.

Danmark er ved at blive kørt helt af sporet.

Der er ikke længere grænser for noget som helst. Det er forbudt at skelne mellem normalt og unormalt, og ve den der vover så meget som et pip i retning af at mene, at vores ellers så stolte og traditionsrige land ikke skal underkues af minoriteter.

Et demokratisk samfund skal på ansvarlig vis sørge for, at en minoritet ikke tvinges til at leve på samme måde som flertallet, men filmen knækker, og man går helt over gevind, hvis man som ansvarlig i et demokratisk samfund medvirker til at påtvinge flertallet minoritetens levevis.

Derfor tillader jeg mig at kræve samme ret for ganske almindelige, naturlige danskere til at blive respekteret for retten til at leve som vi vil, og retten til at føle mig krænket over udsigten til, hvad vores gamle, stolte og traditionsrige flag Dannebrog risikerer at blive udsat for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Tosprogede elever får lavere karakterer, og færre på Kolding Gymnasium har forældre med videregående uddannelse

Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Jeg er vildt meget mere optimistisk

Annonce