Annonce
Kolding

Der skal trædes i pedalerne for kræftsyge børn

Fitness World Kolding og Team Rynkeby går lørdag 23. februar sammen om "Bike for børnene". PR foto

Fitness World Kolding stiller 40 cykler til rådighed, når der skal køres penge ind til Børnecancerfonden.

Kolding: Der skal trampes igennem på indendørscykler til fordel for Børnecancerfonden, når Fitness World Kolding og Team Rynkeby lørdag 23. februar kl. 8-14 holder "Bike for børnene". Man behøver ikke være medlem for at deltage.

Det bliver det største bike-event på dansk grund nogensinde, når Fitness World og Team Rynkeby i samarbejde afholder velgørenhedscykelløbet. Fitness World i Kolding lægger cykler og plads til og er dermed et af de centre, som samler midler ind til familier med børn, som har kræft.

Tina Christensen, centerleder hos Fitness World Kolding, glæder sig til en hyggelig dag med masser af god stemning, snacks og forfriskninger til de flittige motionister. Alle kan deltage i indsamlingen uanset erfaring. Målet er at samle mere end en million kroner ind til Børnecancerfonden på landsplan.

Annonce

600 kroner

- Jeg er pavestolt over, at Fitness World danner rammerne for et landsdækkende event, som vi er glade for at være en del af. Derfor lægger vi center til, og vi håber, borgerne i Kolding vil være med til at bakke op om en god sag. Det kræver kun en smule sved på panden og en entrébillet for at hjælpe de familier, som har kræft inde på livet, siger Tina Christensen i en pressemeddelelse.

Det koster 600 kr. at deltage. Man er velkommen til at sidde i sadlen i alle seks timer, men man kan også komme med en makker eller deltage som et hold, der kan skiftes til at sætte sig på én af i alt 40 cykler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold

Tips og tv: Superligaens 13. runde

Leder For abonnenter

Ordnet Brexit er langtfra sikret

Torsdag var der grund til at drage et lettelsens suk, da den britiske premierminister Boris Johnson på Twitter meddelte, at der var forhandlet en aftale på plads om Brexit. Det er godt nyt ikke blot for Storbritannien, men også for alle os andre. EU-Kommissionens formand, Jean-Claude Juncker, bekræfter, at parterne er blevet enige om en aftale, han betegner som retfærdig og balanceret aftale for EU og for Storbritannien. Naturligvis er det grundlæggende trist, at briterne nu er på vej ud af det europæiske fællesskab. Om det på sigt vil være en fordel for nationen kan der også sættes et stort spørgsmålstegn ved. Det sagt er der dog grund til at glæde sig, fordi skilsmissen nu forhåbentlig kan gennemføres i mindelighed. Det modsatte kunne have medført omfattende kaos med nye handelsbarrierer i Europa. Markedet reagerede da også prompte på meldingen, der fik kursen på det britiske pund til at stige. Dog er det forhastet allerede nu at glæde sig over udsigten til et ordnet Brexit. Om britisk politik kan man kun forudsige, at den er uforudsigelig. Johnsons forgænger som premierminister, Theresa May, fik jo ligeledes forhandlet sig til rette med EU for blot efterfølgende at blive ydmyget i det hjemlige parlament. Man kan frygte, at det scenarie gentager sig. Den britiske regerings nordirske støtteparti har allerede vendt tommelen ned for aftalen. Hos de øvrige partier er velviljen over for Boris Johnson samtidig uhyre begrænset. Måske kan lysten til at smække premierministeren en politisk lussing vise sig større end den sunde fornuft, som en aftale ville være udtryk for. Den danske regering har nærlæst aftalen. Efter det forklarede statsminister Mette Frederiksen, at hun er villig til at strække sig meget langt for at få tingene på plads. Man kan kun håbe, at samme besindighed vil indfinde sig i parlamentet i Westminster Palace. Sikkert er det imidlertid ikke. Så nok er EU og Storbritannien nået et nødvendigt skridt videre. Men i mål er vi ikke.

Annonce