Annonce
Trekantområdet

Der står intet på spil, men VB-træneren kræver sejr

Der står intet på spil, når VB søndag møder Viborg. Det sørgede Ylber Ramadani for, da han sikrede VB 1-0-sejren i tirsdag over Nykøbing FC. Arkivfoto: Mette Mørk
Constantin Gâlcă forudser to-tre ændringer på holdet til Viborg-kampen - men efter den kamp sender VB-træneren flere spillere på tidlig sommerferie.
Annonce

Vejle: For hverken Vejle Boldklub eller Viborg står der noget som helst på spil, når klubberne søndag mødes på Vejle Stadion.

Tirsdag aften sikrede VB sig oprykning med 1-0-sejren over Nykøbing FC, og Viborg definitivt satte sig på andenpladsen med en storsejr på 4-1 over Vendsyssel.

Trods den manglende betydning er det alligevel en kamp, VB-træner Constantin Gâlcă vil vinde:

- Det er sådan, vi gerne vil være som hold - vi vil vinde vores kampe. Det er den mentalitet, som der skal være på et hold som vores.


Det er sådan, vi gerne vil være som hold - vi vil vinde vores kampe. Det er den mentalitet, som der skal være på et hold som vores.

Constantin Gâlcă


Constantin Gâlcă falder dermed ikke for fristelsen til at holde stamspillere ude, nu da oprykningsspørgsmålet er besvaret.

I al fald ikke i første omgang.

- Vi ændrer måske på to-tre pladser til Viborg-kampen i forhold til vores seneste kamp, vurderer VB-træneren.

Men efter Viborg-kampen ændres situationen radikalt, og VB-holdet ser efter alt at dømme noget anderledes ud til sæsonens sidste kamp; lørdag 25. juli.

Den dag møder VB ude Fremad Amager, og da nøjes Gâlcă ikke med et par ændringer eller tre.

- Der bliver spillere, som vi sender på tidlig sommerferie, og de kommer ikke til at spille med i vores sidste kamp, siger han.

Annonce

Arbnor Mucolli har spillet færdig

Én af de spillere, som ikke er med mod Viborg, er Arbnor Mucolli.

Den unge offensivspiller døjede igennem det meste af den igangværende halvsæson med en skade i lysken, og nu, da oprykningen er sikret, skal han opereres.

Dermed er han ikke til rådighed i sæsonens to sidste kampe, og det samme gælder Tobias Mølgaard, som ligeledes skal opereres. Mølgaard spillede med i de første seks kampe efter turneringens genstart, men siden kiggede han på, da han døjede med sportsbrok, og skaden kræver en operation.

Ellers vil Constantin Gâlcă ikke røbe, hvem spiller med, når VB for tredje gang i sæsonen møder Viborg, og vejlenserne kan gøre rent bord mod rækkens nummer to.

VB vandt på Vejle Stadion klubberne første møde med 4-1, og det indbyrdes opgør i Viborg vandt VB med 4-3.

VB's formodede startopstilling mod Viborg.VB's indskiftere vælges blandt disse: Thomas Hagelskjær (målmand). Arlind Ajeti, Mads Lauritsen, Malte Amundsen, Tobias Sommer, Lundrim Hetemi, Leonel Montano, Adam Jakobsen og Wahid Fagir.Skader: Tobias Mølgaard og Arbnor Mucolli.Karantæner: Ingen.Dommer: Aydin Uslu.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Annonce