Annonce
Vejen

Der var mere fest end der var sommer

FDF Vejen havde "tændt bål" inde i idrætscentret. Her kunne børnene riste skumfiduser. Foto: Dorthe Andresen
Vejen Idrætscenter, Kvickly Vejen og en række af byens foreninger havde lørdag eftermiddag inviteret til "Byens Sommerfest" i og omkring idrætscentret.
Annonce

Vejen: Der findes kampe, der - med den rette portion talent og taktik - sagtens kan vindes. Og så findes der kampe, der er så godt som tabte på forhånd - en af dem er kampen mod vejrguderne.

De - vejrguderne - var på ingen måde på arrangørernes side, da "Byens sommerfest" blev holdt i og omkring Vejen Idrætscenter.

På parkeringspladsen foran idrætscentret havde flere stillet op til bagagerumsmarked, men meget handel var det endnu ikke blevet til, da avisen kiggede forbi midt på eftermiddagen.

- Det har været lidt skidt, fordi det har regnet, sagde Alex "Bager" Hansen, der sammen med hustruen Grethe Hansen ellers havde linet op med mange gode varer.

- Vi var på Brørup Marked i går, og så var det hele jo i bilerne, kom det med et smil fra Alex "Bager" Hansen, der kunne konstatere, at nogle af sælgerne allerede havde pakket det hele sammen igen og var kørt hjem - på grund af det til tider meget ustadige vejr, der indimellem betød ret så heftige regnbyger.

Sommerfesten bød også på en floorballturnering. Foto: Dorthe Andresen
Annonce

Bål og maling

Indenfor i læ for både regn og vind havde mange af sommerfestens gæster forsamlet sig. De yngste gæster kunne blandt andet hygge sig i springhallen, eller - hvis de lagde vejen forbi FDF Vejens stand - blive malet i ansigtet og få lov til at prøve at lave en såkaldt FDF-burger, der består af ristede skumfiduser og pålægschokolade, der lægges mellem to kiks. Og sådan en burger faldt i ret god smag hos børnene.

I den ene af hallerne var det også muligt at følge med i den firenationers basketballturnering for U15-spillere, som havde været i gang siden torsdag. De fire nationer var Danmark, Tyskland, Holland og Sverige.

Ville man selv gerne være rigtig aktiv, så var der i den grad mulighed for det. For eftermiddagen bød blandt andet på fem-mands fodboldturnering og floorballturnering eller man kunne prøve kræfter med padel på Kvickly-banen.

Og selvom der ikke var meget sommer over festen, så var humøret alle steder i top. For vejret er der som bekendt ingen, der kan gøre noget ved - og så må man bare få det allerbedste ud af det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Nyt boligprojekt smider lokal købmand på gaden: - Det gør selvfølgelig ondt

Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce