Annonce
forside

Der var rigeligt med plads på fløjene

HADERSLEV: Fløjspillerne på Team Haderslev KFUM's hold havde kronede dage i hjemmekampen mod Højfyn. De fik gennem samtlige 60 minutter rigeligt med plads til at boltre sig på, og de var derfor stærkt medvirkende til, at det blev til to fortjente point.

I det første opgør, som fynboerne vandt med et enkelt mål, blev Anne Mortensen mandsopdækket i stort set hele kampen. Her skete det først efter 20 minutters spil.

- Det overraskede mig, at de først begyndte på det så langt inde i kampen, men vi fik spillet bredt godt ud og kom til mange gode chancer. Sejren var god for moralen, konstaterede KFUM's træner, Mark Boulton, efter kampen.

Bortset fra en periode på ti minutter i anden halvleg havde KFUM fint kontrol over begivenhederne. Højfyn formåede derfor aldrig for alvor at skabe spænding om udfaldet.

Team Haderslev KFUM - Højfyn Håndbold 24-16 (13-8)

Håndbold, 3. division, kvinder

KFUM's målscorere: Marie Timm 7, Solveig Sørensen 5, Sandie Nissen 5, Vibeke Nielsen 3, Elvi Degn 2, Katrine Skov 2

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Marcus Knuth er en gemen mandattyv

Marcus Knuth blev onsdag De Konservatives nye udlændingeordfører samt integrations- og indfødsretsordfører. Det er der bestemt ingen grund til at ønske tillykke med. Den politiske belønning er nemlig aldeles ufortjent. Naturligvis er det fuldstændig legitimt, hvis Marcus Knuth ikke længere har følt sig hjemme i Venstre og derfor skifter til De Konservative. Til gengæld er det målt med moralske alen helt utilstedeligt, at politikeren blot fortsætter i Folketinget, som om intet var hændt. Den 5. juni i år sendte vælgerne 43 repræsentanter for Venstre ind i Folketinget. Så vidt vides har der ikke efterfølgende været et nyt valg. Derfor er de 43 mandater fortsat Venstres. Partihop er beklageligvis ikke helt så sjældne i dansk politik. Som regel er mønstret det samme – afhopperne tager deres mandater ind i det nye parti. Opfattelsen af, at politikerne så at sige ejer deres mandat er hinsides enhver sund fornuft. Mandatet tilhører de vælgere, der har udpeget den pågældende. Ved Folketingsvalget satte godt 9500 vælgere deres kryds ved Marcus Knuth. Det gjorde de givetvis i forventning om, at deres tillidsmand på tinge ville arbejde for Venstres dagsorden. Den tillid er nu gjort til skamme. Eneste anstændige beslutning er at forlade sin politiske tillidspost, hvis man af den ene eller anden grund kommer på kollisionskurs med sig parti. Så kan suppleanten nemlig rykke ind og fortsætte arbejdet for den liste, som vælgerne har peget på. Havde Marcus Knuth draget denne rette konsekvens, ville det aftvinge respekt. Det havde herefter stået ham frit for eventuelt at stille op som konservativ kandidat ved næste Folketingsvalg, hvor han måske endda havde haft rimelige muligheder for atter at blive sendt afsted til Christiansborg. I stedet har Marcus Knuth nu slet og ret gjort sig skyldig i gement mandattyveri, hvor han har sat sine egne interesser over vælgernes. Den slags bidrager til en politikerlede, som i dette tilfælde er absolut berettiget.

Aabenraa

Skolebus kørte i grøften

Annonce