Annonce
SønderjyskE

Derfor ændrede Glen Riddersholm markant i opstillingen til Randers-kampen

Glen Riddersholm måtte erkende, at hans ændringer i holdet ikke havde den ønskede effekt mod Randers. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Nikola Mirkovic spillede sin første kamp i superligaen, og Alexander Bah blev rykket frem fra højre back, hvor han har spillet hele sæsonen. Glen Riddersholm forklarede sine dispositioner efter kampen.
Annonce

SønderjyskE: Der var flere markant ændringer i SønderjyskE's startopstilling til Randers-kampen, og på målmandsposten var der også en overraskelse.

Nikola Mirkovic spillede sin første kamp i superligaen for SønderjyskE. Målmandsbyttet handlede ikke om dårlige præstationer fra Sebastian Mielitz, forklarede SønderjyskE-træner Glen Riddersholm efter 3-0-nederlaget.

- Vi har to gode målmænd. Sebastian har været foretrukket. Nikola har arbejdet sig ind, og han var god i pokalkampen mod Brøndby. Når vi har lukket 16 mål ind i fem kampe, har det ikke været Sebastians skyld. Men når man ikke har succes, kan man som træner gøre to ting. Træde vande eller forsøge at ændre det mentale mindset til en fodboldkampe og give chancen til nogle af dem, der higer efter at få chancen, sagde Glen Riddersholm.

- I bagklogskabens lys lykkedes den mission ikke. Men udover det første mål (Nikola Mirkovic' selvmål, red.) er der ikke forskel på holdets præstation, om det var den ene eller den anden, der stod.

SønderjyskE-træneren forventer også at give genvalg til Mirkovic, fortalte han.

Annonce

De unge lider

Alexander Bah har hele sæsonen spillet højre back, men han var rykket op på kanten. Stefan Gartenmann spillede højre back, mens Jeppe Simonsen fik chancen i venstre side af forsvaret.

Glen Riddersholm erkendte efter kampen, at ændringerne ikke gav den ønskede effekt.

- Det er en hårfin balance nogle gange, om det bliver fatalt eller genialt. I dag var det selvfølgelig ikke genialt, sagde han.

- Gartenmann kommer over på højre back, som han har siddet på i en stor del af sin tid i SønderjyskE. Det var for at give ham en aflastning fra venstre back, hvor det har været en lappeløsning. Jeppe har set god ud, og jeg synes, at han er en af vores bedste. Han spiller godt til og viser, at han forsøger at gribe chancen.

Ideen med Alexander Bah i en mere offensiv position var, at han skulle ud at løbe med Randers-forsvaret. Den plan lykkedes ikke. Glen Riddersholm mærker, at holdets dårlige resultater og præstationer særligt har ramt de unge.

- De lider i særdeleshed, når holdet lider, og det har man kunnet se på deres præstationer. De har brug for nogle at læne sig op ad, og det har de ikke i øjeblikket, fordi holdet i sig selv lider. Der har smittet af, så de ikke spiller med det overskud og den kvalitet, vi ved, de indeholder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Maria starter som mobilfrisør

Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce