Annoncørbetalt indhold

Derfor bør du få en markise til terrassen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det kan godt være, at du allerede har gjort utroligt meget for at forbedre din terrasse. Du har måske dekoreret den rigtig fint med møbler, tæpper og belysning. Det kan også være, at du har købt en god terrassevarmer. Dog er der én anden ting, du også kan gøre for at forbedre din terrasse.


Annonce

Det er at købe en markise til den. Du kan læse mere om dette i denne tekst.


Du kan finde Intelligente markiser på markedet

Der er rigtig mange smarte markiser på markedet, som kan gøre det meget bedre at have en markise til terrassen. Du kan for eksempel købe en god markise med motor. På den måde kan du betjene din markise elektronisk.


Det gør det utroligt nemt at styre din markise, da du bare kan tage den frem og tilbage ved blot ét klik.


Du kan ligeledes finde en masse styringsmuligheder på markedet. For eksempel kan du styre din markise ved brug af din smartphone. Dette er oplagt, hvis du i forvejen er tilhænger af at bruge din mobil til diverse hverdagsting.


Du kan endda få en endnu mere intelligent markise ved at styre den med en stemmeassistent. Endnu smartere kan det ikke blive.


Du kan gøre terrassen til et ekstra rum

Når du køber en markise til terrassen, så bliver terrassen pludselig forvandlet til et ekstra rum i din bolig. Der kommer nemlig tag over hovedet, når du sidder ude på terrassen. Sådan et ekstra rum kan være brugbart i mange forskellige henseender.


Du kan beskytte dine møbler

Regn og barskt vejr kan gøre dig bekymret for dine møbler. De skal nemlig helst ikke tage skade af at stå ude på terrassen. Men med en god og intelligent markise kan de blive godt beskyttet, når vejret er ude efter møblerne.


Det gør det også endnu mere fordelagtigt, hvis du har en smart markise, som du nemt og hurtigt kan styre, når vejret vender. Hvis du således bemærker, at det pludselig er begyndt at regne, så kan du bare klikke på din smartphone og få markisen til at beskytte møblerne.


Du kan nyde varmen i skyggen

Når vejret er godt, er det oplagt at sidde ude på terrassen og nyde det varme vejr. Dog kan solstrålerne godt blive lidt for meget nogle gange. Hertil kan den intelligente markise bruges, når du gerne vil nyde varmen i skyggen. Desuden sparer du lidt på solcremen, som ikke skal påføres hele tiden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.